Beeebi - kväll ?!?

Tror nästan att det blir så. Kan ju bli mysigt, han har alltid sovit hela kvällarna sedan han föddes så det är väl dags nu? Haha.. nä men han somnade middag vid 15.30, svin sent men gick inte att hålla honom uppe hur jag än vred & vände på det. . . Försökte väcka han här nyss , gick in & viskade hallååå Vincent. Helvete va ledsen han blev, tårarna bara sprutade. "Okej okej, sa jag" så sov han vidare. . . Hmm, vi får nog en lång kväll tillsammans idag:). . . Haha jag som planerat film kväll med gottigott i min ensamhet . . Magnus jobbar ju dubbelskift.
Men han kanske tänkte att mamman inte skulle sitta alldeles själv? Hihi.. bara att det är lite svårt i denna åldern för lill-bebin att sitta still. Jaa, det går snarare inte mer än höggst 2 min och då med "Bamse-parodin" på youtube. Då sitter han blixtstilla och sneglar, rör inte en fena. Så gör han inte med någon annan film eller något annat i hela världen!! Haha, sött:)

Har precis ätit pasta och köttfärsås. Tog i hur mkt färska champisar som helst, muuumsss! Det som gör hela köttfärsåsen juuu.
Pappa & de andra åkte hem vid 12.30. . .Dom skulle ha Hallowween fest hemma så det var ju spännande.
Vi var med förra året, gravid och orörlig. Jag satt mest i köket och va livrädd för att barnen skulle råka gå in i mig. Hahaaa. . . Men mys för dom ju :-)!!!

Vi har promenerat till Coop förut och handlade lite, fick tårta & greeejer. Göttt. Annars har vi inte gjort så mycket mer. Tråååkat, dock skönt att bara sitta inne ibland också. Fast man blir lätt rastlös. Tänkte gått ut ytterligare en gång på promenad men lillfisen vaknar ju aaaldrig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0