Jävla Petra Mede .. Blä

Som ska snacka skit om Alex tänder och göra massa narr av hans döda Pappa - Hemska hemska hon!
BLÄÄÄ - I love Alex Schulman :
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

Igår bestämde vi oss efter att frågat om låning av bilar (våran är det nåt som är sönder på så den går ej att köras) som dock inte gick =/ Så vi  bestämde oss för att ta tåget hela familjen till Trollis. Grymmefarfar fyllde år. Pappa hade lurat honom att det var denna helgen dom skulle hit & tapetsera. "Vi kan la fira din födelsedag någonannan dag, eller?" (Hahaha) + att min farbror från Sthlm kom och gömde sig hos mina föräldrar så länge. Så alla vi kom dit och överaskade honom när han inte trodde att någon ville fira honom. Han blev överlycklig. Stackars farfar :-)
Vi fikade och sedan satt alla & tjötade och drack alkohol-haltiga drycker. Jag är som vanligt "tråkig" & är nykter, men det ger mig inte så mkt längre. + att jag inte vill dricka när jag har ett litet litet barn. Känner inget behov alls av det längre. Jag känner att jag har något mycket roligare & viktigare att göra:-)<3 : Lill-kråkan ♥ Jag gick & kollade till honom som låg och sov i sovrummet tusen grr.
Sedan vid 22snåret tog vi Stor-taxi upp till Skogshöjden. Jag tog på Vince mössa och tjockt täcke det försiktigaste jag kunde och la honom i Babyskyddet. Han vaknade ändå & kollade med stooora ögon. Han tyckte det var superspännande att åka taxi i mörkret och se alla gatulamporna skina förbi, ojojoj va han kollade.

Vi monterade upp en Spjälis när vi kom fram eftersom han är livsfarlig och kryper fram i sömnen. Sist vi sov där låg han nere klarvaken vid mina fötter när jag vaknade *Panik*. Tänk om jag inte hade vaknat precis då. Då had han krypit ner på golvet och det hade ju nästan varit fruktansvärt för mammas lilla fis. & Även för mig.

Jaja som sagt och sedan slocknade vi. Mamma min ville gå upp med Vince så jag gick upp med honom vid 07 och väckte Mammse, gjorde iordning välling som jag gav dom och gick glatt tillbaka till sängen och så sov vi vidare till 11 - Ljuvlighetens ljuvel. Dock får man ju den sömnen titt som tätt eftersom vi kör varannan dag när han är ledig men det har inte hänt på snart 8 månader att vi sovit länge samtidigt. Eh, spelar inte så stor roll - Men ändå =P

Sedan drog vi vidare till Linda för att se på hennes nyfödda tjej som numera är 7 veckor. Dom har flyttat till ett litet hus som dom inrett superfint. Och tjejen va jätte söt & Felicia satt med henne och var såå stolt.

Pappa skulle köra oss hem i en stor "Kese Måleri - Bil" eftersom han skulle hämta våran gamla soffa. Vincent fick en plats med babyskyddet, Magnus en halv och jag satt med röven över "hålet" där man växlar o de där. Hela vägen (Var bara 3 säten). Det var trååång - Men mysigt!!!
Vi stannade på vägen hos en go familj som pappa ska fixa jobb hos - Jätte fint hus! :-)

Vince somnade direkt när vi kom hem i princip. Vi gjorde lite nacho-chips med ost på i ugnen och kollade in Ensam mamma söker. Älskar det programmet, det är sååå supermysigt och perfekt! Madde är sååå glad & positiv och full i liv & rörelse. Precis som man ska vara, tycker jag!
GODNATT


Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William]

Usch nää jag gillar inte heller Petra, såg när hon gjorde narr av Pernilla Wahlgren och sa typ "ja kommer ihåg alla gånger Emilio misshandlade dig, det enda tråkiga var ju gångerna han missa" Tycker inte man skojjar om en sån sak :/ Blääää på henne!!

2009-10-05 @ 08:19:17
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej hej Emily, tack för besöket igår!! Skoj att få se eran lilla kille:) Nu ska vi umgås med din pappa varje kväll en hel vecka.. ska bli helt underbart att få det klart! ha det gott!

2009-10-05 @ 08:50:02
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0