Some Talk

           Dagen idag har varit helt Fruktansvärd - Jag vill inte ens prata om den

Måste bara säga att Peter Jidhe är verkligen sååå himla bra!!! Mogen & rolig. Att han sagt att han tänker hoppa av Idol om (jag vill inte ens skriva hennes namn) - Katrin Zytomierska tänker håna eller vara elak mot dessa idoler som är med i år också. Det var verkligen det bästa jag har hört på länge. Att någon fortfarande är BRA och kan säga ifrån. Vem fan är hon liksom? En 33årig hagga som ställer till med bråk med 18åriga bloggorskor säger väl allt. När man är så pass gammal måste man väl ha mognat till för mååånga år sedan? Jag känner 18åringar som är tredubbelt så mogna som denna människan. Usch jag ska inte ens gå in på vad jag tycker om henne. Jag blir alldeles för upprörd - Hemsk hemsk hemsk är väl det minsta man kan säga.
Schulman har verkligen gjort sig ett u p p k ö p när han blev av med henne och mötte denna andra kloka & oerhört vackra Amanda. Vilken liv han har fått! Tack vare att han slapp undan den häxan. Hur kan hon ens få jobb på tv4 (Eller något jobb överhuvudtaget?). Hon är ju knappast bra eller smart på det hon gör. 
Jag får väl sluta - Jag kan verkligen disskutera detta ämnet i evigheter.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vet vad du går igenom, var oxå beroende av starka värktabletter för några år sedan. Och när det var dags att sluta med dem blev man som värsta pundaren som bara låg och skakade av abstinens... har fasiken aldrig mått så dåligt som då! Det är som ett gift som kroppen måste ha. Men en tröst är att det blir bättre efter några dagar, det värsta är att falla tillbaks och börja ta dem bara för att, inte för att man har ont!

Lycka till! Kram kram

2009-10-09 @ 08:03:35
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0