Godmorgon godmorgon...

Hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kör *Sjunger*. Jag har alltid den låten på huvudet när jag har vaknat "sent". Vid dom tillfällena så tycker jag att man ska vakna med ett leende. Annars blir kanske inte resten av dagen bra heller!?

Jag vaknade iallafall vid 10 av att jag var UTSÖVD. När hände det sist? Även om jag har haft sovmorgon ofta sen lillen föddes så har jag gått på Morfin så det har varit o m ö j l i g t  att vara pigg någonsin. Nu när jag slutat så är jag så pigg, så pigg... så jag kan inte förstå alls hur andra människor KAN trötta (utan anledning) när de inte känt av en sjuklig hemsk daglig morfin - trötthet. HAHAHA, ja man får sjuka tankar!
Tänk om man behövt gå på den skiten hela livet. Va de skulle bryta ner hela en själv, matlusten, hopp om livet.. man hade aldrig vågat sluta.. jag våga knappt sluta nu efter några år. Det är en fruktansväär grej & jag hoppas att jag slipper ta det någonsin igen. .

Hursomhelst - Nu för tiden är jag ialf vrålpigg, har en stor livsgnista (när jag tänker efter har det varit mörkt länge, tog lång tid att släppa det jag varit med om=/) och en enorm matlust. Det är sååå otroligt skönt att kunna känna sig hungrig, att kunna äta en hel portion mat som alla andra utan att få spykänslor. . Det är bara såå gott med MAT =)=)

Iallafall så ska jag in i duschen nu för Svärmor kommer hit på frulle om en stund... & ska se Vince när han går omkring. I eftermiddag ska vi iväg lite överallt & handla presenter till lilla Vince som har födelsedag om en vecka =)=)=)

Här kommer ytterliggare lite bilder från igår:

godingarna   tar sig en kööööpp  världens finaste skål vince har gjort själv.. den ska han få äta mat i & när han blir större äta godis i framför bollibompa =)=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0