Kvinnor&Män

"Har ni sett senaste Air Wick-reklamen? Den med giraffmamman och de två svinpojkarna? 

Jag är så jävla trött på reklamen och inte av uppenbara skäl. Så fort det handlar om rengöring, städning, tvätt eller matlagning så är det en mild liten kvinnlig figur som skitglad och nöjd (yeah right) tvättar sina söners (eller makes) grisiga kläder. För alla pojkar är ju grisar, det vet man ju.

De få gånger det är en man som får vara huvudfiguren i den typen av reklam, ja då är han alltid lite smått förståndshandikappad och vet ju inte aaaalls hur man tvättar eller lagar mat så vilken tur att den här ENKLA och LÄTTANVÄNDA produkten finns tillgänglig. För alla vet ju att män inte kan tvätta utan att fucka upp. (och här ska alla små husfruar liksom fnittra lite igenkännande)

Och sen sitter det idioter och påstår att nej vadå, samhället formar inte alls våra barn. Män ÄR män och kvinnor ÄR kvinnor. "



(Klippet fanns inte på Svenska)

Kommentarer
Postat av: Strumpan & Co

Argh, stör mig också till max på den där reklamen! Fattar inte att någon inte anmäler den, eller reagerar. Jag vägrar att köpa produkten i alla fall. Kul också att de framställer tonårspojkar som små smutisga illa´luktande grisar.

2010-02-04 @ 22:24:57
URL: http://sandlada.blogg.se/
Postat av: Anonym

kevin

skickakommentar

vincent

vad görb han

2010-02-05 @ 18:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0