15.37

Idag steg vi upp runt 05.30 och jag höll på att svimma :-) Fy fäään, men efter en stund så blir man ju alltid pigg men vid 09 gick jag och la mig igen. Magnus & Vince åkte och bytte vårt bord på Ikea för det var stora hack i den.
Jag sov väl till 12 nånting och det var verkligen välbehövligt.

Nej.. internet kom inte igång idag heller (så vi lånar fortfarande Grannarnas). Men imorgon tydligen så.

Ska även till Spenshult i Oskarsström (utanför Halmstad för er som inte vet det) för återbesök hos min operationsläkare, ska göra röntgen på min höft precis innan jag träffar honom så kikar vi på bilderna tillsammans och ser om protesen sitter bra och om det görat in sig i alla senor o sånt där. Ha ha ha och hur det går och så kommer väl han med massa tips och så vidare!!!!! Ska ge han en stor fet kram för att han har räddat min liv.
Han kommer nog bli chockad när jag promenerar fram där utan problem, när jag var så himla dålig sist :-)

Magnus skulle fråga om han fick va Pappaledig imorgon annars tar jag med min lilla älskling dit. Vi åker med Resam!!! tar typ hela dagen, skulle varit hos tandläkarn. MMagnus mamma jobbar där så det är gött.
Det blir på Onsdag istället!!

Nu ska jag strax ge lillen Spagetti & köttfärsås - puree när han vaknar (jag smaskar i mig endel jag med - kalla mig äcklig men i just love it). Sen ska vi promenera bort till Coop. Handla lite våtservetter, gröt och lite choklad.
Ska även hämta ut pengar så jag har till Taxin imorgon!!

Pussssss

Kommentarer
Postat av: sara

Bor ni nära Halmstad?

2009-09-01 @ 09:39:21
URL: http://zasata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0