Dåligt med bloggande

Känner inte alls för att få ännu mer ont i ryggen på dagarna för att behöva sitta här på Hall-golvet - Haha!! Men idag gick det tydligen äntligen att beställa Com hem här.. så det skulle komma nåndag i veckan här - Såå himla skönt ska det bli.
Att inte behöva super krångla bara för att få sitta högst 10 min.

Häärlig dag har det varit idag. Dagen började med en sovmorgon, eftersom mangis är ledig 2 dagar efter att ha jobbat helgen. Så sov till 10.30, efter det åkte vi ner till Kungsmässan för fika på Ecpresso House med Maria&Malin.
Supertrevligt... kikade lite i affärer och sedan lite handling på Ica. När vi kom hem la jag mig & sov i 2 timmar till.
Orkar inte ens tjöta om tröttheten längre :Þ När jag vaknade gav jag Vince lite middagspuree. Har även börjat byta ut 2 skopor ersättning mot Välling eftersom det tydligen inte räcker med ersättning efter 6månader.

Magnus ställe sig & gjorde Pannkakor med sylt & vaniljglass. Och så bjöd Michaela med familj ner oss så bebisarna fick "leka" lite. Nellie skrek & blev lite arg (hahah) när Vince lekte med hennes leksaker så lill-kråkan kollade alldeles skräckslaget och allvarligt på henne, länge efter det där. Hahaha!<3 Va precis inne och luktade på honom och studerade honom i sin spjälis. Helt otroligt hur mycket man kan älska något. Finns inget eller ingen man kan jämföra den sjuka kärleken med, han kommer alltid vara min l i l l a  lilla bebis. Han är ju liten fortfarande, jag är såå otroligt känslig när det gäller honom - Han är bara det allra allra bästa i min värld. Såååå himla GO och glad. När jag hade haft sovmorgon imorse och han skulle få lite vällsing och var ledsen så blev han ändå supersuper glad när han fick se mig, fast han va så hungrig & hade ont i magen:)<3 ... Jag gömde mig bakom väggen igår.. så böjde han flera gånger sitt lilla huvud för att få se mig... Hiiiiihiii! Jaja, låter töntigt för dom som inte har barn men för mig är han superduktig och hela jag blir varm och stolt. Mitt lilla fina barn!!! (v) Tack käääääära gud om du nu finns, att jag fick min lilla bebis, att han var hel , välskapt, frisk och alldeles uuuuuunderbar!!! ♥

(ignonera mitt ugly face)


Nu väntar jag på att the man ska komma från Innebandyn, så ska vi kolla på "Som man bäddar..." Med Persbrant. Ska tydligen va bra, och jag är ju inte sen med att gilla svenska filmer=)
Ja.. blir kanske inte så roliga inlägg men känner inte för att lägga ner tid på det när allting krånglar.
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0