Soligt & fint väder idag!!

...Och det tycker jag är nice, varit på Gottskär. Vincent blev superlycklig som fick ligga utan blöja ute i Naturen. Alla som gick förbi log och smälte :-) Så himla underbar ålder han är i, helt sjukt! Säger man säkert vilken ålder dom än är i.

Doppade mig faktiskt.. vattnet var skönt. Magnus kastade en manet på mig - Helvete va äckligt!!!
Köpte en "Gottskäärglass" = Hemlagade rån, två kulor glass, grädde och sylt - Jag bytte sylten mot chokladsås för jag är aldrig nöjd och ska alltid krångla till det. Ha ha ha!

Käkade grillad kyckling med potatissallad när vi kom hem, och gullungen däckadee efter alla intryck idag!!
Och jag ä som vanligt super-mega-trött och lättirriterad.(Orkar fasen knappt prata med folk) När ska det gå över? Jag är faktisktt en glad person innerst inne. Läkaren sa att det berodde på Artrosen, graviditeten, förlossningen och operationen. Jag vet att det har tagit på mig och att jag fått lite "men" för alla sakerna. Men har ändå gått en tid nu(?). Jaja, önskar man kunde bli pigg och fylld av energi snart. Försöker va så pigg jag bara kan genom att hitta på saker och promenader mm. Resulterar ju alltid i att man får ont, ta smärtlindring och läggaa sig i den helvetiska sängen.  Usch, känner mig inte alls positiv längre.
What the hell is happening?

Jajaaaaa.. Unga mödrar & Grannfejden - Om jag o r k a r  .. vill säga ! !


Kommentarer
Postat av: sara

Låter som en skönt dag.

Hoppas du mår bättre snart.

2009-08-07 @ 09:25:14
URL: http://zasata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0