Längtar efter dig, bebis!<3

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR - HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA - SÅ JÄVLA ROLIGT - SÅ SÖÖÖÖÖT ÄR HAN.
HAHAHAHAHAH! LOVA ATT TITTA DETTA :

http://www.youtube.com/watch?v=fcVA3yKF9eo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ishpluxyshE
http://www.youtube.com/watch?v=y_58-iZtqhw&feature=related



Nu fattas det bara att Sepideh ska ur idol sen tycker jag nästan inte att det spelar någon roll längre. Sen gillar jag alla!
Även fast de vore extra kul om Alice, Johan eller Anna vann. Tråkigt att Anna ska verka så "över alla andra" annars kanske man kunde tyckt om henne mer.

Har haft ett ledsenutbrott idag i flera timmar =( Det är inte roligt när alla dagar ser lika dana ut, och man a l d r i g  kan få göra någonting roligt. Jag tycker inte det är roligt att sitta inne i en lägenhet hela dagarna. Jag tycker absolut inte det är roligt att inte kunna veta när man ska kunna gå igen, om man någonsin kan det. Jag vill kunna springa och gå, o hämta saker till bebis osv. Bläää! Jag är så tröttttttt. Kan knappt lyfta benet längre, får ha det släpandes efter mig, men smalbenet utåt. Vet inte ens om det är bra att gå med kryckor när det är sådär. Hela benet kanske blir fel =O
När allt är som värst så tänker jag att det inte är värt det, att jag önskade att jag inte var gravid.. när det lugnat ner sig blir jag väldigt ledsen och får sååå dåligt samvete för min lilla älskling. Du är värt allt och jag kämpar igenom allt för dig.
Ibland blir det för mycket bara. Jag drömmer mardrömmar hela tiden, detta kommer bli ett men för livet för mig.
Detta onda är så fruktansvärt och hemskt för mig, att det hade kunnat vara en mardröm... Men jag vaknar aldrig upp!
Sorligt att ingen i sjukvården kan hjälpa en..............
Längtar tills du kommer ut lilla bebis, så mamma kan bli bra någongång! + att det ska bli underbart att få lära känna dig. VÅRAN egna lilla varelse, som vi har skapat.. som kommer vara en blandning av oss! Jag kommer inte kunna titta mig mätt på dig! (v)


Ems the sickest, at hospital!



NU har vi äntligen några alternativ angående baby-namn! Har varit extremt svårt nämligen. INGET namn har verkligen dugit för mig.. Har kollat igenom hundratals namnsidor.. tänkt på hur många namn som helst, men alla har bara varit halvdana! Vill att namnet ska kännas perfekt.. det är ju ändå något den lille ska få heta livet igenom!
Vet inte om jag ska hålla dom hemligt tills födseln, vet inte heller om vi ska berätta könet! Det kan ju faktiskt få vara en överaskning - Faktum är att jag har så svårt att hålla mig när det är en stor rolig händelse för mig själv, så vi får väl se hur det går! Men roligt hade det vart om bara vi visste ;-) *fniss

Kommentarer
Postat av: Wictoria.

Nämen usch vad jobbigt du verkar ha snuttan. =(

Hoppas du blir bättre efter födelsen, håller tummarna!

/ Wictoria

2008-10-25 @ 15:03:22
URL: http://minkarlek.blogg.se/
Postat av: Johanna

Usch det låter inte som någon höjdare det där :( Men mitt i allt det jobbiga så finns det nått fint också :) När är bebisen beräknad till att komma?



Johanna

2008-10-25 @ 15:56:37
URL: http://grodanjohanna.blogg.se/
Postat av: Lina

Följer dig allt än.. Förstår att det måste ta extremt på krafter och humör att leva på det sättet. Tur att du är så stark och kämpar för bebisen. Klarar du det här så kan du klara allt och du kommer bli en underbar mamma =) Keep fighting! Tänker på dig.

2008-10-25 @ 16:30:18
URL: http://habekeineanung.blogg.se/
Postat av: Wictoria.

kan förstå det. =(

jag är i vecka 29 eller 33 får reda på vilket på tisdag. =) , vi pratades vid på familjeliv förut. =)

Men din bäbis mår bra och så?



Kramar från Wictoria & Kevin ( i magen ) =)

2008-10-25 @ 20:35:41
URL: http://minkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0