Hello, Helg! (:

Kom inte och säg att du tror dig veta, om du inte själv upplevt! ©

Då var det äntligen fredag. Det fortsätter storma nordanvind ute, känns som fönstren ska blåsa in nästan.. lite mysigt tycker jag ändå att det är (så länge man håller sig inne vill säga), tända ljus, ha täcke som man myser under och en massa godis + bäbesparkar. Kan det bli bättre ? ;-)

Tränat i bassäng har man gjort idag också.. lite rörligare var jag efteråt. Skönt! En sjukgymnast som arbetar där är i samma vecka som jag - Kul kul! Alla tanter vill gärna lägga sig i mig i omklädningsrummet. Haha, ja det är väl bara av vänlighet =) Alla gamla är alltid så hjälpsamma!

Nu sitter jag och väntar på att vi ska mysa framför Postkodsmiljonären och idol. Jag älskar verkligen att vara hemma nu för tiden, är nog för att man känner sig trygg här och att vi fått iordning så fint som vi vill ha det så det kan nte vara annat än trivsamt. Skönt för så ska det ju vara sen när man får barn, jag ska inte vara ute och ränna hela tiden! Bäbsen ska få sin trygga punkt i hemmet! ♥ Söta älskling, jag sjunger och pratar med h*n och då får jag sparkar till gensvar! Åh, mamma smälter! Varje gång pappsen kommer och pratar så sparkar du också.. Du känner igen pappas röst! Åhhhh <3

Nä nu blir det familjemys! Trevlig helg på er! =D

Kommentarer
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

Jag tror jag vet vilket kön eran bejbiiii har =)

2008-10-24 @ 22:32:39
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0