Åh, hålla tummarna!!

Vi KANSKE får en lägenhet mitt inne i stan, där har dom precis fått färdigbyggt ett antal nya fräschaaaa lägenheter. HUR snygga som helst. Tänk att ha allting nytt, nytt kök, badrum, garderober .. ALLT, så allt är fräscht nr vi tar hem våran lilla bäbis. Det ligger mitt inne i stan men är ändå barnvänligt eftersom det finns lekpark på innergården och vi har en jätte balkong rakt n mot innegården och dagis ligger precis intill. Tvättmaskin o torktumlare i hemmet, fy va underbart. Finns lite handikappsanpasssat i lägenheterna också eftersom de är nybyggda, så skulle jag va dålig kan de gå bra ändå.
+ att det är hiss så våningen spelar ingen roll. Klart detta kostar som det smakar MEN det är det verkligen värt nu när man ska gå hemma med en bäbis och istället för att lägga de pengar på uteliv som man gjort innan kan man göra det på en skeeeeeeetfräsch lägenhet. HOPPAAAAAASSSSSSSSSS!!!!
Inflyttning nu i november isåfall för då är alla lägenheter klara. Min jobbarkompis ska också bo där. Så kul!

Hallå andra gravida, eller som har varit gravida.. min kille tror att mina hormoner är åt helvete på morgonen, jag får alltid utbrott o börjar störtlipa på morgonen.(för olika SMÅ anledningar) Så jävla mesigt men jag kan verkligen inte göra nåt åt det. HAHA! Är hormonerna värre på morgonen? Detta är jävligt jobbigt...

Igår började bonde söker fru-- Kul att följa saker nu på hösten. Det är verkligen så mysigt på hösten med alla löv och tända ljus. Nästa månad ska vi köpa spjälsängen som hör till skötbordet o ha i babyrummet. Vaggan vi ska få ärva ska vi ha bredvid våran säng i början så man kan vara på sin vakt :-) Ska börja köpa lite kläder o all småbös nu denna månaden. Har inte vågat köpa något innan men nu är vi ju fan inne i 6e månaden så nu får det börjar ordentligt!

Idag blir det en lugn dag hemma. Orkar inte kämpa mig ut på saker varje dag! Laga någon god mat.
På tal om det så köpte vi kyckingklubbor och honungsmarinerade revben med potatissallas i scharken igår .. MUMS va gött det var. JAG ÄLSKAR SHARKEN!!!

Puss and see ya later!!!! SMACK

v 23    

Kommentarer
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

haha nä jag ska inte ha bebis, inte än iaf :)

2008-10-09 @ 14:50:03
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0