Lugn hemma dag =)

Har det varit idag.. jag & baby låg och myste massa inatt och imorse.. eller jag vaknade inatt av att han låg och myste med min och magen, hihi så söt! Han tjötade och lilla plommonet sparkade gärnet - Dom gillar att umgås tillsammans =) Magnus hällde upp ett redigt skummbad till mig med maaaassa skum i, jag lekte jultomte för mig själv som jag och Malingjorde när vi var små & bada badkar... hahaha!
Sen har det inte alls gjort mycket vettigt idag, lagade snabbmakaroner, bacon med beasås. Var hur gott som helst. Man blir sugen på massa roliga saker som gravid. Just nu är jag verkligen hur sugen som helst på tofifee (stavning) - Man har så kul med tofifeeeeeeeeee... Mums, hoppas min man köper med sig det hem efter han kollat på match hos Matte.

Kvällen är planerad. Sjukhuset, SOS-familj och till sist Desperate housewifes :D Är jätte trött så vi får se om jag orkar, denna tröttheten tar kål på mig, men ska inte klaga..
Magen börjar bli stooor nu, det börjar liksom strama. Måste alltid ta en titt på den när jag går förbi spegeln - Hahah, mesiga jag =)

Blev inget vettigt skrivet här idag men kände att jag får sluta att uppdatera dåligt bara för att jag inte gör nåt på dagarna just nu =) Pussssssss och kram, ses på stajnnnnn ◊◊

Ps - Våra värsta år är så jävla roligt, har garvat  som ett as till det idag. HAHAHHAHAH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0