Film. Bok. Sång.

Dagen började med att Vince målande ned hela sig med mitt knallrosa nagellack...

Vi är Bara hemma & varvar ned idag.  Behöver vi allihopa :-) Myser i soffan med Bamse, böcker och sånger... Hihi. Det bästa Vincent vet. Han är en riktig bokmal och sångfågel.
Han har även gått ett snäpp längre gällande pottan imorse, behöver inte säga så mkt mer. På dagis igår var han helt torr och kissade på mini-toaletten... Såååå dutti !!!!!!

Grillfesten igårkväll var helt fantastisk. Vi är lyckligt lottade med så underbara människor omkring oss. Barnen badade i poolen, gungade i hängmattan, cyklade och körde bobbycars, grävde sandlåda, åt korv/hamburgare, åt glassar.. Vi vuxna tog lite Rosé och pratade massa skit - Var där "ända tills" 21.30 så det var en mycket trött kille som följde med oss hem, (Eddie somnade i vagnen vid 19 som vanligt) och sov idag tills 09.00 (!!!)

Har precis badat båda barnen och ska börja förbereda lunchen. Blir färsk Ravioli med getost, soltorkade tomater & lite klippt skinka över. Skönt med snabba & smidiga Luncher !



Några omgånger till med SilverShampoo så ska det nog bli najs ;)


Kommentarer
Postat av: Lina

Haha, kan tänka mig att han tyckte att han blev superfin, haha!

Snyggt med det blonda igen, är ju trots allt bästa hårfärgen på sommaren, speciellt med lite solbränna till. Säger jag som fortfarande är brun i hövvet men lite blekt blev det iaf i Egypten.

2011-07-05 @ 20:13:58
URL: http://www.adperpetuum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0