Hemmadag!

Haft en inne-dag hela familjen.. lekt, busat, satt upp grejer, och min handyman har skruvat och grejat (Jag har vilat middag i 3 tim:). Nu står maten & puttrar, jätte hungrig :) Sen blir det att kramas vid en film♥
Underbart när det är mörkt med tända ljus & regnet smattrar mot rutorna. . .
Jag har ständigt en känsla av att allt är så himla bra just nu i livet. Hela tiden när jag funderat känns allt så himla mysigt och bra! Jag är verkligen nöjd med hemmet nu, fattas bara 3 vita trasmattor till hall & kök istället för dom vi har nu! Så man känner sig verkligen hemma. Min son får mig så glad hela tiden, man är verkligen lycklig ända in till botten av själen att man har någon sån liten varelse i sitt liv, så go och glad. Min man och allt runt om kring.
Snart fyller jag år och snart är det Jul. Vincent's allra första jul som vi ska göra så perfekt som möjligt för honom, hemma hos mormor & morfar, nyår och sedan fyller lill-skrutten 1 år i Februari. . Gud va han ska få ha det fint på den dagen. . Bara längtar tills man kan få beställa tårta och göra det fint här. . .

Jaja - Ska ta lite fiskleverolja som jag köpt och Vitamin C så man blir lite piggare i framtiden kanske :)

Tidigt imorses . . När han låg på mig och vi tittade på tvn så somnade han i mitt knä<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0