Chirreee

Godkväll. Jag fortsätter att vara snurrig av medicinerna, men vad gör man inte för att slippa & ha ont?
Men det är obehagligt som sagt och det är helt sinnessjukt att man tidigare trodde man var "normal" när man var så här snurrig bara för man var så himla van & hade ätit det så många år. På kvällarna sitter jag & kan bara fastna i min egna värld och tänka, inte på något deprimersamt eller så men sitter bara & tänker på allt.
Jaja, detta ska väl inte behöva pågå under så lång tid, hoppas jag. Det här med smärtan. Jag förmodar att den kom i och med uppehållet med Enbrel och jag hoppas & tror innerligt att det bara är tillfälligt. Annars finns det inte så mycket mer att göra och det blir så här man får leva. Men jag tror inte det, det har varit så bra & intensiv från första start dom där underbara sprutorna. . . < 3 < 3 < 3

Vi gick upp tidigt med tuppen imorses. Han vaknade kl 04.00 och ville ha välling. Velat det dom senaste dagarna och jag hoppas att det beror på att det är den 3e tanden som är på väg upp. Kanske ska prova attge han en Baby-alvedon senare innan jag lägger mig ifall han har ont när det håller på att spricka upp.

Sen somnade han om till kl 07 iallafall. Då gick vi upp och myste med täcket & tvn en stund. . Sen blev det de dagliga morgonrutinerna med tvättning, D-droppar, nya kläder, borstning, lekning, grötdags & badning.
Sen somnade han om igen och jag la mig nån timma när Mangnus gick upp.

Blev mat igen när hjärtat vaknade, sen gick vi ut på en långpromenad hela familjen. Käka en pizza. Hem och städa av här hemma, dammsugning & skurning av golv.
Nu slocknade min lilla groda och sussar så gott där inne. Går in & försöker pussa så gott som det går.. har alltid pussat och kramat honom på kvällarna & innan jag går och lägger mig och sagt att mamma älskar honom massor.
Nu när vi sänkt sängen nåt jag knappt ner och ibland när jag försöker allt jag kan så trillar jag typ ner.
Känns som jag sviker honom om jag slutar med det där. Och det vill jag inte Buhuuuu.. HAhaha!!

Nu gick Magnus på bio med sin bror, så jag ska ha mysigt här själv framför : Halv åtta hos mig, Ullared (Hahah, kärringarna där är dö-roliga) och "Mamma till en mördare". Ska smaska på Dillchips & Coca cola och bara njutaaaa. Man gör verkligen det på kvällarna nu för tiden när man bara kan sitta & slappa.. :) Hejhej & godnatt på er senare när ni lägger er. Hihi!


Kommentarer
Postat av: jenny stuttprutt

när ska vi ha chips-vin-colakväll då? det hade vart myyys. pöss!!

2009-11-16 @ 20:37:52
Postat av: olatidman

vad är det du tar?

2009-11-17 @ 01:28:33
URL: http://tidman.blogg.se/
Postat av: Nicole & Melvin

Ja, jag ska kolla upp det snart. Börjar bli lite orolig för det...

Mitt högra knä operera jag när jag var 15 för jag hade en cysta i det. Har gjort röntgen på knäna efter eftersom jag haft ont å läkaren sa att mina knäskålar ligger fel. Men tror att det kan ligga mer bakom så jag ska se till att dom kollar det ordentligt nu.

Hoppas ni mår bra å hoppas du slipper ha så ont snart å kan börja med enbrel igen. Kramen

2009-11-17 @ 11:28:30
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0