17:34

Nyss hemkomna från Ica Maxi. Varit där & handlat lite nödvändigheter såsom Ost och sånt dära.
Som vanligt när man går där inne där det finns 1000 grejer att titta på så damp det ner endel annat: 4 st bombljus, 4 ljuslyktor, en mössa till Vince (ovanligt?!) & smink.
Vi bestämde även när regnet öste ner förut för en riktig mys - dag / kväll så vi köpte en HEEL lösgodispåse, chips, jordnötsbågar ((det absolut godaste i hela världen.. inte ofta man hittar det)), dipp & Cola.
Eftersom jag & Vince tar tåget till Trollis på fredag eller lördag så kan vi ju passa på att ha helgmys här idag istäället. Nåt får man ju alltid skylla på :-) Efter bonde söker fru ska vi även titta på en film som heter.. The reader !!



En dag insjuknar den 15-årige pojken Michael Berg på väg till skolan och räddas av den runt 30-åriga Hanna.
De förälskar sig oväntat och inleder en passionerad affär fram till den dagen Hanna plötsligt och utan förklaring försvinner. Åtta år senare är Michael en ung juridikstudernade man som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazizterna. Han träffar sin forna älskarinna igen, under väldigt annorlunda omständigheter. Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdomskärlek döljer en hemlighet som som anser vara mer skamligt än mord.

----

Har gått in & lagt mig i sängen med datan på magen. Inte ofta det händer, eller att man får en halvtimma/timma egentid överhuvudtaget. Men jag har inte begärt det innan heller eftersom jag får egentid varje kväll från 18 tills jag lägger mig. Gott att bara vila & stressa av allt tempo fast det är dag. & även Skönt för killarna & slippa mig & få egentid. . .

Varning!!!!! Till alla kvinnor : För att undvika svininfluensan måste du neka att ha sex med mammagrisar,soffgrisar,skitgrisar, gamla grisar och alla andra svin - Sprid detta vidare till så många kvinnor som möjligt så vi får slut på svineriet..... Ta ditt ansvar!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0