F A R S D A G ♥

Idag är det som sagt Fars dag. Jag får tyvärr inte fira den med min fader. Det är nackdelen med att bo en bit ifrån. Men vi ses ju varannan vecka ändå så han får få en stor kram när vi ses, och ett samtal idag såklart!!

Älskar min Papps masssssor. Han har alltid ställt upp för mig och har massor med bra värderingar (som jag såklart tagit efter endel HAHAHA) Och bryr sig massor om våran lilla kille. Vincent älskar också sin morfar. Det syns på hela honom, har lyser upp i världens största leende varje gång han ser honom och när dom umgås & leker så är han alltid jätte glad. Så glad att dom finns i Vincent's liv. Det är bra med stora nätvärk runt om kring.

ÄLSKAR DIG PAPPSI. Jag har haft världens bästa uppväxt, kommer inte ihåg en enda dålig grej från hela min barndom. Mina föräldrar är jätte närvarande och det är såå bra!!!=)=)






Pappa Magnus tackade Nej till frukost på sängen & sovmorgon - WHAT A GUY =O Ha ha .. Så istället fick jag sova ut till 10.30 när jag vaknade så fick han Paket (Mössa, vantar och sockar. HAHA men han behövde det faktiskt v e r k l i g e n ) av sin lilla Vince . . & Ett fint kort & ett handavtryck som Vincent gjjort till sin pappa på Öppna förskolan :-)

Kommentarer
Postat av: Farsan

Tack Emily

Det värmer i mitt hjärta.



Ålskar dig gumman / Pappa

2009-11-08 @ 18:57:40
Postat av: Jessica

Ååh va fint du skrivit Emily!



Tack gumman va du är söt. Ska dom de, va kul :):) Hur bra som helst juh!

Det är så himla trist att vi bor så långt i från varandra :(

Nu till helgen jobbar jag till 17 på lördag och 18 på söndag =S Så typiskt när vi väl kan ses..



Men vi kan väll planera in något kul att hitta på, tex gå på julmarknaden på lissberg om nån vecka eller så ??



Saknar er med. Puuuss

2009-11-08 @ 21:10:38
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0