Adventstider!!!<3

Natten till idag fick vi faktiskt sova hela natten. Med undantag för att stoppa in tutten (nappen) snabbt 3 gånger.
Eftrsom jag verkligen behövde komma ikapp med sömnen så gick Pappa & Vince upp vid 6 och jag sov vidare till 11.30 (!!). Gick upp & satte på lite Julmusik, tände första adventsljuset & tog fram lussebullar, pepparkakor & clementiner för en mysig liten fika.
Gav Vincent en alvedon. Han verkar inte berörd längre. Kan bero på att han som sagt får alvedon regelbundet.
Ska inte ge han mer nu och se om det gått över. Imorgon ska vi gå tillbaka till Närakuten & titta om öronen går åt rätt håll - Friskhets hållet :-) Hoppas verkligen det. Inte kul när dom små kråkorna har ont.

Så vi beslutade oss faktiskt för att åka ner en stund till stan.. till - Julmarknaden - .. Bäddade ner Vincent ordentligt i vagnen, på med en tjock mössa och när vi kom ner så spelade Kungsbackabon Nicklas Hocker (från årets Idol) lite låtar på Stortorget. Vi kollade lite men sen behövde Lill-Vince lite middagsmat. Gav han lite granna, tittade lite på Ponnyridningen som pågick & lite på marknaden. Tyvärr var det inte så mycket att ha. Innerstaden är inte så mycket att hurra för, faktiskt. Men det är väl uppenbarligen det som ska va lite av tjusningen.. att dom inte gjort något med det och det ska va "gammeldags" och en gammal gammal stad där de har kvar 1800-tals stuket.
Lite som en spökstad på kvällarna tycker jag, helt dött och hade jag sett ett spöke och massa onaturligheter så hade det inte förvånat mig överhuvudtaget.
Vi gick in i leksaks affärern och kollade ut lite mer Julklappar till honom. Finns tusentals roligheter som vi vet att han hade älskat så :-) Köpte föressten en snygg vit neutral skjorta med fluga som han ska ha på nyårafton. Ska köpa en väst och finbyxor som jag såg också. Sjukt gulligt. På Julafton ska han såklart va den sötaste lilla Jultomten som jorden någonsin har skådat!! :-)♥
Åkte förbi svärmor för & kolla om hon skulle ha tillbaka sin bil (min tele är borta & magnus funkade inte längre.. så han fick sin mamma's gamla, som tur va). . eftersom det är nåt fel på vår.. där fick vi även lite Fisksoppa.
Vincen busade en massa och flög runt på golvet och kunde ta sig upp på trapporna. Stolt blir man!!
Han blev ledsen och övertröttheten var ett faktum. Skrek massor i bilen och plötsligt sov han som en stock. Så vi bärde upp honom och bäddade ner honom i hans nybäddad & goa Spjälis. Bäddade upp med varm välling med en kudde eftersom han inte hade ätit på rätt länge. Han slurkade i sig det gott i sömnen :-) Godisbiten min <3

Så nu sitter vi i soffan. Magnus spelar lite Nhl och jag sitter vid datoorn och smaskar tomteskumm. Vi köpte en hel låda - Mummaa!! Livet är som det ska vara :D Haha. Hade för mig det skulle vara något nytt program som skulle handla om unga som föder barn på 6an som jag så gärna ville se. Men kollade på Tv.nu & det står inget om det. Vart fan har det tagit vägen? Jag är ju helt säker på tid & datum =/?

Lite fika på morgon-kvisten (ett rån till lill-skiten:)















Kommentarer
Postat av: Nicole & Melvin

19.10 började en ny serie på MTV om tonåringar som väntar barn. Kanske var det du tänkte på?

2009-11-29 @ 20:16:31
URL: http://nikkilife.blogg.se/
Postat av: The Lyrics Of My Life - En ung grabb som skriver poesi

The Lyrics Of My Life - En ung grabb som skriver poesi.



Det finns dagar som är som trappor, man måste välja om man ska gå upp eller ner. Det känns som jag har fått alldeles för många trappor så det är värt att lägga ned lite tid på att skriva om vilket håll man gick eller ska gå. Dels för det känns skönt att få ut alla tankar och känslor och dels för att alla val jag gör är minnesvärda. Det är det som gör mitt liv..



Nu är bloggen tillbaka, med nytt utseende och ännu mer poesi.

Så besök gärna, läs lite och kanske så kan du berätta vad du tycker.



http://thelyricsofmylife.blogg.se

2009-11-30 @ 14:04:01
URL: http://thelyricsofmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0