Vincent, prinsen

Aldrig kunde jag föreställa mig att det skulle vara såhär lätt att ha ett barn. Iochförsig hade jag föreställt mig det värsta för att inte bli allt för trött :-) Men han är verkligen sååå lätt att ha hand om, trodde man aldrig någonsin skulle ha tid att titta på en film igen eller att få känna sig utvilad. Förväntade mig att bli sittandes med en skrikande bebis heeela nätterna - Ingenting stämmer... sen vet jag väl att det inte kommer vara dans på rosor att ha barn alla gånger men det är verkligen hur underbart som helst !!!

Jag har lärt mig internet-surfa med en sovande bebis på armen. Aldrig förr har jag varit så bra på att göra saker med en hand.
Tre hela veckor och en dag har passerat sedan den lilla filuren kämpade sig ut till denna värld. (Han behövde kanske inte göra så mycket men visst fasen var det kämpigt för honom ändå.) Jag tror vi börjar känna varandra nu. Vincent och jag. Vi lär oss varandras rutiner och försöker lappa ihop dom så gott vi kan.
När han somnar efter många vakentimmar börjar jag genast sakna honom och önskar att han ska vakna igen. Det är nog det som kallas kärlek<3
Amningen fungerar och mjölken sprutar :D Jag får en himla fin känsla varje gång han stannar upp i sitt ivriga sugande och vänder sina stora fina ögon mot mina .. då ser han så nöjd ut. Och jag blir fånigt gråtmild =)
Det är obeskrivligt underbart att få ett litet barn ♥

Förra veckan när vi skulle på vårt första bvc-besök så skulle vi ta av honom för vägning & blöjan behövde bytas och där stod vi som två fån. "Jaha, behöver den bytas?!". Inte hade vi haft en tanke på att man skulle ta med sig skötväskan med blöjor, våtservetter mm. Gud vilken usel moder man kan va, tänkte jag för mig själv. Nu tar dom väl lille bebisen ifrån oss, hahaha! Efter detta står jag helt manisk innan vi ska iväg och packar ner allt möjligt vi kan tänkas behövas i skötväskan, som är en självklarhet. Men man kan inte tänka på allt/veta allt som nybliven förälder. Som tur var fick vi en blöja där och hon var inte så hemsk som man kunde föreställa sig, bvc-tanten! Hon lungnade oss och sa att det är mycket i början!

... Låg i sängen med Vincent och försökte träna lite förut, och kom på fina ideér hur jag vill inreda vårt sovrum. Det ska ju tapetseras där, för det är en riktig usel ful gul färg där inne nu
 - Gult är fult (Haha, jag är rolig).
Vi vill båda ha det mörkt inne i sovrummet, då man vill bli lite trött för sovrum är ju till för att sovas.. så jag tänkte att pappsen ska få tapetsera med brun-aktiga tapeter så ska det vara färgerna brunt & rosa tillsammans där inne för jag verkligen älskar de två färgerna ihop. Hitta ett par bruna snygga gardiner till + överkast med rosa kuddar över. Det kommer bli riktigt snyggt där inne. Tänkte på vita tapeter först men vi har ju vitt i nästan hela lägenheten så kul med någon annan färg ju! *Längtar* .. Så kul att snygga till hemmet lite nu, man är ju mycket hemma när man fått barn och då vill man ju ha det fint som sagt!

Nyss smällt i mig en Qp-meny i all sin hast, mums!
Man hinner inte riktigt stå i köket längre,
man ska vara glad om man hinner äta överhuvudtaget! (:
Bra tv-kväll på listan nu! Ha det så bra allihop.
Första bilden vi skickade på våran kille till folk, från bb :-) Mammas goa kille. Pappa och lille älsklingen ligger i bb-sängen! 

Älskaj dig

Kommentarer
Postat av: emelie

haha skönt du känner att det är lätt. Det blir svårare jag lovar :-) snart kommer trottsen och då blir man kocko!(ler). Jag är fortfarande kvar. B jobbar som Officer i försvaret med sånna där jas gripen plan, inte så lätt att byta jobb då kanske. Det finns inget ställe här i närheten som har samma arbete. haha. Hoppas du ska se Grey's ikväll. kramar

2009-03-04 @ 19:59:00
URL: http://frokensundin.blogg.se/
Postat av: Jessica

Han är så söööt och fin lille Vincent!

2009-03-04 @ 20:00:34
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Emma

=D Tack så mycket. Ja nu är jag faktiskt nöjd med vikten men nu är det ju de att man ska lyckas hålla vikten också. ;). Men det har varit kämpigt, lyllos dig som kan äta precis vad du vill. Ska vi byta?? =D Hihi

2009-03-04 @ 20:56:32
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0