Åh, äntligen händer det något!! :D

Jag är så glad nu :-) Äntligen kommer man dit och hon (läkaren) förstår själv att det måste hända saker nu - SNABBT!
Äntligen blir jag inte bara hemskickad och någon säger "Ses nästa månad". Men som sagt nu är jag inte gravid längre så nu går det att fixa åtgärder, men jag trodde verkligen inte någon skulle hända ändå.. eftersom detta alltid varit såpass "ovanligt" och dom aldrig vetat vad dom ska göra.

Men röntgen visade iallafall att höften var helt förstörd (och jag är glad på sätt och vis, för hade det inte visat något konstigt..så hade de heller inte vetat va de skulle göra), allt brosk i höften var borta pga lååång pågående inflammation.Så det är inte konstigt jag har sån smärta. Men skönt att fått de konstaterat. Det visade även förändringar i ländryggen på höger sida =O
Så vad gör man då?

Jo jag ska prata med de på Bvc nu (de ska ringa upp mig idag) och se hur man gör när man trappar ner på amning (så ledsen =/ det enda goa han har, lilla tutten *gråter* snyfttt) för att få sluta helt. Äter maxdos på smärtlindring och antiinflammatiorisk redan utan något som helst resultat så ska börja med nån biologisk reumtatisk stark medicin för att se om de stoppar något. Nästa vecka ska jag dit för blodprover & kortisonspruta i höften och ljumsken med ultraljud.
Hon skickar även idag en akut-remiss till Reumatikersjukhuset (Spenshult) i Halmstad för inläggning i minst 4 veckor.Magnus och Vincent får följa med dit och bo på anhörighotellet. Där ska jag (om smärtlindringen funkar, men det måste den på ett eller annat sätt) träna träna träna upp musklerna eftersom de blivit förkortade när de inte har används. + träffa ortoped för samtal om ev höftbyte/höftprotes.
De vill dra ut så länge som möjligt på höftbyte ifall de går att åtgärda på annat sätt, men jag tänker inte sitta här lika dålig och bara vääänta medans tiden går och ingen förändring sker. Jag frågade om de kunde neka mig detta och de kan de inte eftersom jag är såpass dålig, de kan ju liksom inte bli värre än så här.
Därför måste jag träääna upp musklerna.. för musklerna run höften måste va i bra skick innan byte för att de ska bli så bra resultat som möjligt. Man kan bli bra igen på typ en månad efter operation och helt smärtfri sa hon! Hon ville skicka mig dit redan på måndag men de kanske dröjer nån vecka till.. får väl se!
Hon skulle skriva lååångt läkarintyg till Försäkringskassan så jag förhoppningsvis kan få handikappsersättning.
Det kostar stooor summa att va sjuk, denna inläggningen kommer bli allt annat än billig. Men kuratorn skulle se om de går att fixa nåt slags bidrag så att de slipper betala, vi gör ju inte detta för skojs skull liksom! Och prata med f-kassan för de ville att jag skulle börja på Föräldrapenningen denna månaden men läkarn blev skit-sne och gav mig sjukskrivning ett par månader till för såklart ska man gå sjukskriven när man inte kan röra sig.

Jag är jätte glad att de händer saker iallafall :-) Äntligen sitter jag inte bara här i en mörk tunnel och det inte finns någon ljusning överhuvudtaget. Nu finns det hjälp och jag tackar gud för det.

  

Kommentarer
Postat av: camilla

gud va kul!

måste ju kännas skit bra att det äntligen händer något och att du får så bra hjälp! + att du kan ta me kärleken o bäbisen . :) super ju! håller tummarna

2009-03-27 @ 13:03:15
URL: http://roxii.blogg.se/
Postat av: Lina

Glad jag blir för din skull. Skönt att dom äntligen tar tag i det, minst sagt på tiden. Hoppas nu att alla remisser o.s.v går fort så du blir smärtfri så fort det bara går och äntligen kan leka fritt med lillprinsen :)

2009-03-27 @ 13:10:13
URL: http://milismini.blogg.se/
Postat av: Linda Johansson

ÅÅh vad glad jag blir för din skulle gumman<3 äntligen kankse du blir frisk. håller tummarna för dig vännen.puss Linda

2009-03-27 @ 13:24:30
Postat av: Emma

ÄNTLIGEN!!

Gud så skönt för dig! Håller alla tummarna för att allt ska gå super bra

Kraam

2009-03-27 @ 14:04:45
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Marie

Gud va skönt att höra =) Kommer hålla alla mina tummar och tår att du inom en snar framtid kommer bli bra!

2009-03-27 @ 14:09:16
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Mia

uschamej det lät inte bra det du hade din stackare.men vad BRA att dom äntligen förstått att det är något "fel" som går att åtgärda på ett eller annat sätt. vare sig du måste byta höft eller ej kommer du ju bli bra. det måste vara världens bästa påskpresent hihi.



puss på er !

2009-03-27 @ 16:03:24
URL: http://miamariah.blogg.se/
Postat av: joannna

FY FAN A GÖT GUMMAN fy fan nu jävlar. ska du brj atrappa ner direkt på amnngenså du kommer igång fort?

2009-03-27 @ 19:23:09
Postat av: Jessica

Jätte roligt att höra att de börjar hända grejer!! Detta va en trevlig nyhet denna trista fredag =) Trevlig helg på er! Kraam

2009-03-27 @ 20:37:51
URL: http://hjortmossegatan.blogspot.com
Postat av: emelie

Tycker det ör jätte skoj för dig/er att det äntligen händer något! Hoppas allt blir bara åt det bättre hållet och du har ju lille Vince och Magnus med dig hela tiden. massa kramar

2009-03-30 @ 09:38:11
URL: http://frokensundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0