Bvc

PAIN =S
Bvc kl 12, men gjorde jävulskt ont så jag fick fint sitta kvar i bilen. Livet kändes inte härligt när jag såg de två killarna knalla iväg utan mig, inte ens till bvc kan man få gå *gnäll gnäll*. När jag ska till läkaren tänker jag fan inte ge mig förrens dom hjälpt mig, nu är jag så sickandtired på denna situationen. Dom får operera in en ny höftled, även om det tar tid att kunna gå igen så är det ju bättre än detta. För detta blir ju inte bättre, såna här sjukdomar blir inte det. Snarare sämre, träningen hjälper att hålla det i schack så det inte blir värre...men det blir knappast bättre. & jag kan inte leva såhär.
Jag mår absolut inte bra, hormonerna gör det inte bättre. Jag har hela livet framför mig??? Jag kan inte sitta som en fånge i mitt hem!!!

Det gick iallafall jätte bra som vanligt. Växt så det knakat :54 ½cm lång & 4700. Hon blev chockad som vanligt. Hihi, mammas goda sockissss<3 Vi fick köpa en salva på apoteket också för hans lilla stjärt. Hon märker också att han är väldigt bestämd och verkligen visar vad han vill, men det märks att han är så nöjd med livet =) Kuul.

Nu ska jag deppa vidare...nej, tänka ppositivt..... och pussa min goding.. Laga god fredagsmat och se Letsdance ikväll.
JIHU veckans höjdpunkt här inne i hemmet.
Ta englöd varm dusch så kanske det känns skönare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0