21:09

Vilken underbart härlig vecka vi haft tillsammans hela familjen när alla varit lediga och samlade hemma...
Så mysigt och så skönt när man är 2 med allt. + Sovmorgon varannan dag är inte helt fy skam det heller.
Inte ofta man får det såå många dagar på en vecka. Ofta en varsin dag på helgen liksom.

I fredags skulle vi fira Svärfar som fyller 60.. Så vi lämnade barnen hos Svärmor på kvällen tillsammans med deras kusin Leo, och begav oss hem till Svärför för maaaassa god Tapas, Champanje, Rosé och Corona... Tillsammans med Jocke, Sofia, Charlotte & Jimmy..

Efter någon timma hade han bokat bord på The square. Jag tog ett säkert kort och åt: Fläskfilémedaljong med pommes och Bea. Älskar hemgjord Bea. Och tur att jag valde det för jag fick mest mat av alla. Hihi. Vi drack nåt glas vin och sen åkte vi hem till Svärmor och barnen och sov där vi också.

Dagen därpå åkte Svärmor med gubbe iväg på Golftävling så då var vi kvar i huset hela dagen för att vara hundvakter.. Jag fick väldigt ont i ryggen så jag fick ligga och vila ett par timmar. Magnus grillade, och sen tog vi bussen in till stan för att hämta bilen och hämta ut lite smärtlindring på apoteket till mig så åkte vi hem och myste och jag tog min värmekudde på ryggen.

Idag fyllde barnens kusin Leo 3år gammal så det har vart kalas för honom. Ett väldigt lyckat kalas med massa barn, grillad korv, tårta och fiskedamm. Tror Vincent tyckte det var väldigt kul. Han provade Leo's Eldrivna bil han hade fått;)

Är väldigt mkt som händer just nu. Allt på samma gång. Hihi. Först dop för Eddan, sen svärfar 60, sen leo som fyllde, bröllop till helgen och snart fyller magnus 30 ;-D Haha. Gamlegubben min♥

Nu blir det film: Trust. Imorgon börjar Dagis för lillemannen igen efter Sommaruppehållet. Tror han tycker det kommer bli kul, och skönt att kunna få lite extra tid för Eddan. Han glöms lätt bort ibland den lilla prutten!!<3



SÅHÄR SOMNAR JAG SOM ALLRA GOAST....:-)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0