Ny vecka Nya tag

Regnet har verkligen forsat hela kvällen igår & natten. På flera ställen i Kungsbacka är det stora översvämningar. Allra helst under broar & i min jobbarkompis kvarter är det flera som fått hinka ur hela sitt vardagsrum i deras hus & källare med vatten. Det är typ kaos inne i stan.

Bröllopet i helgen. Bröllopet ♥ Det finns inga ord för att beskriva vilken magisk dag det var. Kan inte ens försöka förstå hur underbart det var för sjäva brudparet!! Allt var verkligen helt perfekt. Massor av quiz, lekar, tal, sånger, överaskningar & dans långt in på natten. På morgonen dagen därpå åkte dom på en 2veckors Smekmånad i Grekland! Dom läär ju ha det gött alltså. Iallafall i varandras sällskap. Så fina som dom är mot varandra!:D

Lämnade Vince på Dagis för en stund sedan. Han har bara hunnit vara där 1 dag sedan sommarlovet eftersom att han fick så mkt feber förra veckan. Gud va han längtade imorse. Och tydligen har någon fyllt år på dagis för han säger hela tiden "-Fylla åj jag med Dagis" "-Incent födelsedag" . . . Hihi * Sötpruppen!

Jag & Eddisen tog en prommis. Han njöt i stora drag. Funderade på att ta ytterliggare en promenad med honom till Öppna förskolan - Babyöppet men dom öppnade inte förrens senare i veckan så vi får ta det på Fredag istället.



                    

Kommentarer
Postat av: Yohanna

kul å kunna läsa om er igen :)

2011-08-15 @ 15:38:52
URL: http://threewings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0