7MånadersDagen

♥GODKVÄLL MINA VÄNNER!

Slänger in ett litet inlägg här mitt i "fredags-myset". Hihi. Vince kollar på Pippi Långstrump och har fått lite Ostbollar. Har tänt massor av ljus och vi har precis hämtat hem mat från Siam Thai;) Gottigt!!!
Var och storhandlade innan. Skönt att ha det gjort.

Magnus är inne & lägger Eddisen.. Han ville ha lite närhet gubsen! ♥ Vince har varit på dagis sin nya tid idag 7.15-12.15 och det var mkt bäättre för honom. Slipper han sitta & vänta hela förmiddagen på att få gå dit när dom ändå vaknar så tidigt + många fler timmar att leka på istället för 2. (och resten sova)

Imorgon tar vi en trip till Danmark. Farbror Totte ville hänga med också. Blir kul för Vince att åka en stor båt.
Inte gjort det sen han var lika gammal som Eddie så det kommer han ju knappast ihåg. Hihi.
Svärmor ville ha Eddie så länge så jag tror det blir så. Är inget nöje för honom att vara med ändå.
Han vill ju liksom bara äta & sova. Blir han störd i det blir det hus i helvete. Så jag känner på mig att jag bara hade fått stå i timmar på båten med en gnällade bäse och en bortdomnad arm av all vagn-vaggande ändå.

Vi åker hemifrån vid 7.30. Båten går 9.00 och så går båten hem 14.00 igen. Så det blir typ fram och åter.
Annars hade vi fått ta 20-båten tillbaks och jag tycker det är lite väääl länge för en 2åring att va uppe till 00. Vi hade varit hemma vid den tiden ungefär. Sen ska man ju inte va föör hård med rutiner alltid. Allra helst inte när man är iväg på resa men eftersom han blir trött redan vid 18-19 så blir det många timmars trötthet.
Hade vart annat om han fått va uppe längre såsom 21-22. Det hade han nog bara tyckt va spännande.
Minns man ju själv när man va liten och man va iväg på nåt kul på kvällarna hur kul man tyckte det var.
Men men nu blir det fram och åter. Det blir en heldag äändå eftersom vi inte lär va hemma förrens 18.30 typ.

Idag blir MAMMAS LILLA GOA EDDIE 7 månader gammal. Älskar dig mer än ord kan beskriva!! ('v')



VID SJU MÅNADER.

Gillar Eddie:
Att titta sig i spegeln, bli buren, när mamma gömmer sig och kommer fram med "tittut", när man kommer skakandes med vällingflaskan, att bita och suga på allt jag kommer åt, bli pussad på magen av pappa för det kittlas så, skratta och le varje gång jag får kontakt med någon, hoppa och studsa i ens knä, ligga nakenfis, kladda med mat, flyga & bli hissad i luften, slå med händerna i bordet, bada, titta på allt storebrorsan gör.. vända huvudet efter honom och avguda det han gör.

Gillar Eddie Inte: Att vara hungrig & trött (då bryter jag ihop som aldrig förr), inte få uppmärksamhet, när mamma eller pappa försvinner utom synhåll, åka bil & när jag inte kommer till ro.

Kan Eddie: Jag kastar mig så fort jag blir nedlagd och lägger mig på magen, sprattlar allt vad jag kan och försöker ta mig framåt. Lägger man ned mig är jag inte kvar på samma ställe sedan. Mams&Paps gissar att jag rullar mig iväg. Sitter ned en liten stund innan jag tappar balansen ramlar omkull. Bära min egen tyngd på benen, gå om man håller någon i handen. Bitas med de två vassa bissingarna.

Äter Eddie: Dricker ganska mkt välling. När jag vaknat på morgonen är jag inte särskilt hungrig direkt utan efter 1 timma blir jag sugen på en flarra välling 200mg. På förmiddagen hinner jag även med en liten portion med gröt. På eftermiddagen får jag middagspuré och ibland fruktpuré till efterrätt. På sena eftermiddagen får jag ibland en portion gröt till om jag inte dricker "Godnatt-Välling" när jag somnar som är lite tjockare än den vanliga. Utöver "mat-måltiderna" får jag välling efter behov. Oftast när jag ska somna, annars kommer jag inte till ro.

Sover Eddie: Jag vaknar vid 5.30-06.00 varje morgon. Orkar ofta inte vara uppe längre än 2 timmar åt stöten. Vid 7-7.30 brukar jag ta en liten nap på ungefär en halvtimma.
När klockan närmar sig 10 så vill jag ta en längre sovstund. Helst på 1½-2 timmar. Har jag inte sovit klart blir jag missnöjd. På eftermiddagen har jag ofta svårt att komma till ro. Somnar kanske en liten stund på någon halvtimma men det räcker inte så vid 17-18 tiden är jag helt slut och blir gnällig så jag måste somna vid 18-18.30 för då är jag arg och vill bara få somna. Då sover jag hela kvällen och en bit in på natten. Brukar vakna en gång vid 2-3 och vill svepa en flaska men somnar genast om och sover till 5.30-06.00 som sagt.
Mamma och pappa tycker det är skönt att få egentid på kvällarna.

Har Eddie klädstorlek: Jag kan fortfarande ha stl 74 men mamma har börjat ta på mig storlek 80 även om det är lite stort för det är skönare att ha lite pösigare kläder på en liten bebe som mig än när det sitter klistrat och man inte kan röra sig. Urk.

Är Eddie: En väldigt glad liten kille som älskar när man pratar med mig och ger mig uppmärksamhet.

Kommentarer
Postat av: Marie

2011-08-27 @ 06:56:40
URL: http://mzetterblad
Postat av: Anonym

Oj min kille har fortfarande 68 han skulle drunkna i 74 :P

Kommentaren ovanför är från mig . Marie

2011-08-27 @ 06:57:42
Postat av: Emily

=) Ja men din kille är ju väldigt liten också så det är ju inte så konstigt =)

2011-08-27 @ 20:15:53
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Lina

mysigt inlägg! Sånt önskar jag att jag hade gjort också.

2011-08-28 @ 12:57:48
URL: http://www.adperpetuum.se
Postat av: Tina - Minnas mamma

Missade visst att gratta - Grattis till stora killen! :D

2011-09-19 @ 15:08:45
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0