19:42

Nu på kvällskvisten är jag ganska så trött. Har varit mkt idag.. I slutet på ÖF så betedde sig Vincent lite illa och hörde inte alls vad jag sa så då lyfte jag honom därifrån och gick. Han skrek & skrek. Fröken kom och sa att det var bra att jag stod på mig om det jag sagt.."Men ska ni inte komma in lite till?" . . . Öh, nej det ska vi inte.. Han ska inte tro att han får bete sig hur som helst och sen ändåså få gå in och ha roligt.

Så han skrek & skrek. Eddie också för han var övertrött.. Hela vägen därifrån, i kassakön på ICA och på bussen - Svetten lackade i pannan på mig. Fy fasen vilken pärs men när vi  ä n t l i g e n   va hemma igen så slängde jag dom i säng direkt och efter sömn i 2 timmar så var de på mkt bättre humör sedan.

Då gick vi till Nellie och lekte nån timma utanför henne. Dom körde rally med sina bilar, grävde i sanden och gömde sig för oss i buskarna och lekte Trollkarlar. Vincent vet inte ens vad det är för nåt. Hihi.

Dom fick lägga sig tidigt båda två idag. 18.00. . . För det har varit mkt hela dagen idag. Imorgon ska han va på dagis 7.15 och sen blir det ingen vila för vi ska ta tåget direkt till Trollhättan, jag och barnen. Så det kommer ju ta minst 2½ timma. Om jag kommer ha med mig mutor? YES!!! Gillar inte sånt egentligen men annars hade jag inte kunnat åka med dom själva. Ger mig ut på alldeles för farligt vatten annars;) Man får ju tänka på de andra tågresenärerna. Haha, nä men det brukar faktiskt gå bra. Lyssnar någorlunda ändå.

Ska på klassträff nämligen på lördag kväll med mina gamla klasskamrater på Omvårdnadsprogrammet. Några pratar jag ju med fortfarande och en umgås jag ju med. Min barndomskompis Jessica. Vi har ju vart bra vänner hela livet!! Jaja.. Ska bli jätte kul ialf, och skönt o göra lite annat , få va sig själv lite utan att ta hand om barn jämt;) Vi sover ju ändå hos mamma & pappa hela helgen så då sover dom ju bara vidare och jag kommer hem sedan på natten.
Mina föräldrar är ju såå underbara så dom går alltid upp med barnen på nätterna och mornarna när vi är där! *Guld värt* att få ladda batterierna.

GOA KILLAR PÅ VÄG TILL ÖPPNA FÖRSKOLAN. . . Samma outfit idag.
Tycker det är såå gulligt:-)<3


Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Haha! Jag tänker så här; går mobilen sönder har jag anledning att köpa ny ;) Hihi!



Fy för tanden.. Jag vill egentligen inte dra ut min, även om det vore skönt. Den ska rotfyllas sen hos en specialist för de måste gå in med mikroskop och sånt för det är något stopp i min kanal tydligen. Vore jävligt skönt att bara få ut skiten men den sitter så långt fram att man ser tanden när jag ler, och jag vill inte det ska synas att en tand är borta... Vilken tand drog du ut? Såg man den?

2011-09-01 @ 20:41:16
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Nicole

Det där med skrikig ungar har jag också varit med om idag. Fast en skrikig unge och det räckte! :-P

2011-09-01 @ 22:39:19
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0