Borta bra men hemma bäst;)

Varit på en tur med barnen i Trollhättan denna helg. Hade ju en inbokad "Klassträff" med brudarna (och de få boysen) från Omvårdnad.

Vi möttes hemma hos Carro igår vid 18.. Alla hade med sig en varsin maträtt. Vi åt och drack massa vin, spelade lite spel och pratade om hur alla hade det nu. Vid 12 började alla vilja gå ut. Bara jag & Carro som var kvar och skulle sitta och tjata & mysa. Då däckar jag i hennes soffa. Hahahahhaa. Hon & hennes kille försöker väcka mig men det är omöjligt. Hon ringde min pappa o frågade om jag skulle sova kvar eller om han skulle hämta mig så han fick komma & väckt mig tillslut. Hahhahaha, så jävla pinsamt!! På vägen dit körde han tydligen lite för fort och fick böter på 3.600 kr. KUL. Ingen avbetalningsplan fick man ta heller. Stackarn.

Vaknade idag med ryggont from hell. Så fick en tid på Jourcentralen för lite Trammisar. Skulle ta tåget hem med huliganerna. Gör det aldrig igen. Det säger jag alltid men det gör jag verkligen inte.

Gjorde bort oss som fan på tåget. Satte oss ner och alla runtomkring oss kollade med mördarblick på oss. Efter ett tag så börja ju huliganerna att härja runt. Eddie skrek & Vince tjöta om bajs bajs och drog loss papper o kasta omkring o skulle sitta på alla säten. Folk börja gå därifrån till andra vagnar. När vi börjar närma oss GBG kollar jag på dörren där det står "Quiet zone". "Man får inte prata överhuvudtaget". Snacka om att vi har hamnat fel. Dom trodde la att vi jävlades med dom. Haha.

Eddie har vaknat på nätterna hela helgen i Trollis.Först Kl 2, klarvaken och överlycklig. La vi ned honom blev han helt förstörd. Så efter en timme vaken mitt i natten lyckades vi söva honom. Vid 4 vaknade han igen, vaken en timma. Och vaknade för dagen 06.00. Båda nätterna. FY FAN. Jag hoppas innerligt att det bara var för att vi var borta annars vet jag inte vad jag gör. Håll tummarna för mig inatt.

Så skööööönt det var att få komma hem till sitt hem och min Babe igen. Han hade handlat massa mys till kvällen nu och fixat en film så nu blir det kram&pusskalas i sängen framför the Mowie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0