För bra för att vara sant?

Nåt som jag har tänkt på som stör mig nåt enormt är människor som ska se så bra ut utåt. Har man inte pengar till det så kan man inte köpa den dyraste bilen, inte ett hus och alla saker som nu kan finnas.
Dom köper det på avbetalning fast de knappt får någon inkomst, står där med hus, fin bil kanske husvagn ... Men vad kan dom ge sina barn då? Ingenting!!! För dom har inga pengar kvar för det är bara till avbetalningar + betalningar dom inte har råd med. Nä sånt kallar jag mer pinsamt än att ge sitt barn en bra uppväxt.
Jag har varit uppväxt i lägenhet och jag kan inte kalla min uppväxt dålig på något vis. Snarare perfekt, jag har haft två föräldrar som älskat mig högre än något och alltid gjort allt för mig för att jag ska ha det bra, kunnat få allt jag vill ha, kunnat åka på saker. Hitta på massa saker med mera med mera. Jag har aldrig ens haft en tanke på att jag vill bo i hus i hela min uppväxt. Har haft en stooor lekpark precis utanför med skog och en sommarstuga att vara på på sommrarna.
Då kanske de med hus inte haft någon bra uppväxt alls för föräldrarna har varit fullt upptagna med sitt arbete istället för bil.
Nä för fan den dagen man har råd med alla sina drömmar kan man fixa det innan dess tar barnen ingen skada alls av att bo i lägenhet. Man kan ge den så mycket kärlek och trygghet man bara orkar så får den en perfekt uppväxt med trygga föräldrar som inte hänger o slänger med som hela dagarna utan lär dom att här är vårat hem och här får du somna lugnt och tryggt på kvällarna.
Jag hatar överklass människor som tror att en bra uppväxt handlar om hur många sporter barnet går i osv. Barnet kanske inte ens vill gå i någon sport alls? Ska man tvinga den till och göra sina egna drömmar? För det ser så bra ut?

Kommentarer
Postat av: joanna

Haha du e söt gumman jag hållle rmed fastän jag ä ruppvuxen i hus ;)

2008-07-31 @ 22:44:51
URL: http://www.metrobloggen.se/yayo
Postat av: Angelica

När ska du ladda upp bilder på magen då?? =)

2008-08-01 @ 13:51:27
URL: http://angeliiiicaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0