Lugnet efter stormen

Hellow!
Då har man inte skrivit på ett tag. Kom hem natten till igår och igår jobbade jag efter det åkte vi till Inger (Magnus mammi) och käka lax. Väldigt smarrigt. Magnus skulle fixa ihop alla delar till sin brors nya dator som kommit (vilket tog exakt hela dagen men han är så duktig mitt hjärta och fixade ihop en hel dator med bara smådelar: Puss). Efter maten la jag mig i soffan och vilade i tre timmar. Ständigt trött.
Efter det åkte jag, Inger och Charlotte (Magnus syster) ner till stan och kollade på bio. Mamma Mia blev det eftersom den var så omtalad, och bra var den verkligen. Man garva hela tiden och den var såååå söt!

I fredags var vi som sagt hos Barnmorskan. Fick en mycket bättre än sist som vi ska ha nu tills förlossningen. Hon var rolig och bjöd verkligen på sig själv. Tog en massa blodprover, kissprov, blodtryck osv. Fick en tid till Ultraljud i början av September. Kul som fan :) Se den lille bäzen <3 ska även träffa våran barnmorskeläkare innan det.

Efter det åkte vi till Trollhättan. Åt frukost med mammi och mina vilda syskon=)<3 Efter det åkte vi ner och kollade på lillebror när han sprang. Han var såå duktig, han glömde av att han sprang och kom på det typ i slutet så det gick ju jätte bra. Min sötis(v) Fick medalj och massa saker!
Sen gick vi o satte oss på Citypizza och käkade pizza tillsammans med mamma och farmor&farfar. Gott som fan med riktig kebab! Mumms..
Mätta o goa gick vi över till karusellerna. Magnus o Kevin åkte radiobilarna och det var sååå roligt. Jag tror det var roligast för Magnus som skulle hämnas på alla barn som körde in i honom. Min going blir barn på nytt :) Hhihi.
Sen satte vi oss o fika på smulan och mötte Malin o Anita. Mysigt o ses! Helt slut efter en dag med småbarn tog jag o Magnus med oss dom hem (även min syster mathilda:) så mamma o pappa fick gå ut o dricka öl på öltälten.
Vi tände ljus, åt godis chips och massa mys och tittade på Bert Fjärt. Han är så jävla rolig Bert :D Haha!
Mysig dag!

På lördagen åkte vi ner till stan igen. Träffade på Linda och Felicia. Så kul! Felicia var såå söt i sin rosa kjol och jätte söta tofs. Min gumma! Gick och käkade den efterlängtade langosen. Ganska gott men inte så gott som jag förväntat mig =P
Gick runt en stund, sen åkte vi hem. Magnus o pappa fixade ihop en hamock vi fått till balkongen och drack endel öl.
På kvällen åkte jag och Baby ner till stan och mötte kusin med flera på Bishopsarms. Där satt vi en bra stund och tjötade tills det började spöregna. En brud gick förbi Magnus o var bara tvungen o känna i hans hår o säga va snygg han var. Blä, tur jag inte var på plats just för ögonblicket! Men tur man har en sån bra pojkvän som bara skrattar och går vidare. Älskar min pudding mest! Gick till Grillhouse och åt kebabtallrik med hälften mos  & hälften pommes som vanligt. Magnus o Conny var så hungriga så dom käka upp gaffeln också. Hahaha! Sen gick vi till Swania och lyssnade på musik och tjöta en stund innan det fick vara nog för mig med fulla odrägliga folk. Så vi tog nattbussen hem!

Söndagen skulle vi åka till badhuset och simma lite i Rehabbadet (varmvattenbassäng) hade jag tänkt och packade o åkte dit så är det ju självklart sommar och bara utebadhuset öppet. Blev jävligt arg. Vem fan badar där ute när regnet öser ner????
Ja det var bara att åka hem igen. Jag o Mathilda stog inne på hennes rum och sjöng till massa av hennes älsklingslåtar det högsta vi kunde o dansa som bara vi kan göra :) Haha! Så snyggt.
Vi åkte med till stugan och käkade en jävligt god middag vilket är i princip det bästa jag vet nu för tiden.
Sen åkte vi ner till stan. Hittade en jävligt bra parkering som proffset själv kom på. Var bara att gå ner till Oskarsbron från backen och vips så hade vi den bästa platsen längst fram vid scenen. Folk bara vimlade överallt. Hur JÄVLA mycket folk som helst men tillsslut så började äntligen rix FM starta. Knödde sig förbi en massa "fulla fjortisar" förbi som verkligen var hur pinsama som helst som skrev och rökte precis framför oss så Magnus fick säga till dom att jag int vill ha rök på mig. Hahah fy fan!
Först var det nåt förband som spelade. Sen var det Andreas Johansson eller nån, efter det Vincent, Sibel, Lilla nordman, patrik isaksson och tillslut äntligen Takida som var HUR grymma som helst. Vilket jävla stämning med alla folk som sjöng med osv.
När dom var färdiga var det lagom till fallpåsläppen och folk bara knödde sig fram och tillslut gick vi upp på berget typ och kollade på dom jävligt coola raketerna. Hur snyggt som helst!
Trötta som fan efter att ha stått upp från 8- 23.30 gick vi upp till bilen och åkte hem.. sen var det bara o upp & jobba kl 7. En aning segt men jag klarade det :) Hihi....
Många vänner som skulle höra av sig till mig men som sket i det, blev en aning ledsen men det är inte mina bekymmer!
Hade en jävligt ball helg ändå... Pussspusss 

 I wasn't jealous before we met . Now every woman I see is a potential threat....

Kevin visar upp sitt pris när han kommit fram o vart så duktig. Mysssss Åh va kul med racerbilar Jag och Mattis :D  Bishopsarms.  Finingar Heting.  pussisar. En liten söt igelkott utanför min mor&far  Lilla nordman hahah TAKIDA. Jävligt dålig bild på just dom =/ 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Förlåt verkligen att jag inte hörde av mig =/ blev ännna lite dumt där! Va så mycket just dom där två dagarna, men jag lovar att jag ska komma ner och hälsa på dig inom kort!

2008-07-22 @ 16:59:46
Postat av: Malin

Ta bort dom bilderna direkt!!!!!!!!!!!!! Ush

2008-07-24 @ 23:23:02
URL: http://hippiehippieshake.blogg.no
Postat av: joanna

va fin du ä rmin baby! det strålar om dig verkligen =) PUSSSSSSSSSSSSSS

2008-07-25 @ 23:50:45
URL: http://www.metrobloggen.se/yayo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0