Då var vi hemma igen!!!

Stannade på hemvägen på Ammis och käkade Trollhätte-kebabb and JISUS vad gott det var. Mumsfillibabsii...
Träffade även Andrea & Niclas när vi skulle gå dit, glad för det blev jag. Vi pratade ju om att vi ville träffas men att vi inte hann.. men så fick hon ju sett Vincent ändå så det var ju tur. Nu ses vi på dopet nästa gång :D<3

Disskuterade hus hela vägen hem i princip och Prinsen sov gott hela vägen. Hans ögon har blivit stooora nu det senaste (likadana som mina:) och är sååå vackra. Älskar dig meeeeeest !

Har jävligt ont också för jag har inte tagit mina smärtlindrande mediciner eftersom jag tog ett glas vin igår och vill gärna inte gå och dö nu när jag fått barn änna. Men jag får skylla mig själv som sagt. Tyckte jag förtjänade ett glas faktiskt! Så är deeet... Vi spelade kort hela kvällen. Jag och Malin var överlägsna!!!
Nu är vi äntligen hemma och vi kom som ett pack lodisar från bilen med TUSEN miljoner grejer... sjukt va saker man ska ha med sig när man fått barn. Barnvagnen, babyskyddet, stor resväska, skötväska, blöjpaket, påsar med diverse presenter & påskägg, korg med massa saker i ... Med mera med mera!
Så jag har packat upp allt, slängt grejer i tvätten, slängt in en tvätt, vikt ihop kläder, plockat in grejer.. Magnus har satt upp Vincent's nya Sängmobil som han var jättelycklig att ligga under. Man såg bara hur det lyste "WOWWW" i ögonen på honom, så spännande :-) Mammas gos.
Är med bjuden på Mammträff imorgon men jag har inte bestämt mig ännu. Vore trevligt på sett och vis.. komma ut och träffa folk, men ändå inte... Hur kul känns det med kryckorna och vagn? Kommer knappt framåt och kan inte ens bära min egna fika?! Alla ska fråga om de ska hjälpa till och vad som har hänt ..... Joanna var ju så snäll så hon erbjöd sig hämta oss iallafall isåfall och det är ju tur, annars kommer vi ju inte iväg överhuvudtaget (Gubbsen jobbar.) Jaja får tänka ett tag till.

Tack Malin för igår - JÄTTE kul att träffa dig, och hoppas du kan komma på dopet nu då (vi har inte bestämt datum ännu så ni behöver inte oroa er om ni inte fått inbjudningar ännu och lacka ur... ha ha ha). Du kommer bli världens bästa fadder!

Från min Mormor som är världens bästa - Ska vi mysa med ikväll :-)
Alkoholfri cider i champanjeglas med Ost&kex.



Fick Vince från släktingarna i Norrge.
Jätte söta bruna shorts med en t-shirt och sockisar.



Andra coola sockisar från Gammelmormor.
 


Jag med mitt underbara glas vin :D HAHA och min underbara farbror!!  Magnus och Malin... tog både en och två drinks - HAHA 

ÅNGRA ALDRIG NÅGOT SOM EN GÅNG FICK DIG ATT LE

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är klart att jag ska komma! Tack så mycket för i går ja, va jättekul o se er og eran lilla prins, och såklart för att jag får va fadder för honom. Massa kärlek från Norge!!!1

2009-04-12 @ 22:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0