Min lilla groda!!! (L)

HALLÅÅÅÅ!
Vincent ligger på min mage med benen åt sidorna som en liten groda (L) Mammas gjoda!
Att ens kärlek kan vara så djup, det är helt sjukt! Att denna lilla lilla varelse kan ge en annan människa så mycket känslor.. han börjar mer och mer få en personlighet och det är så underbart att se, även hur han utvecklas mer och mer för varje dag! Hur han tittar runt precis överallt, allt är så spännande att han blir helt till sig och förvirrad. Huvudet flyger fram och tillbaka för det är så spännande att han vet inte vart han ska kolla. ÅH SÅ ROLIGT MAMMA ser det ut som han tänker <3 Så ljuvliga ljuvliga ögon. Igår sov han hela eftermiddagen, kvällen och natten. Jag saknade honom så mycket att jag blev nästan lipfärdig. Ha ha ha!
Sen när han vaknade fick jag pussa på honom som en galning och då gapskrattade han åt mig och tjatade massor, tror han hade saknat mammsen också, faktiskt :-)

Nu ska jag strax duscha och fixa till mig lite, ska gå ner till grannen och fika lite och titta på hennes lilla dotter. Hon fick nämligen också ett barn i December månad.. så det blir kul att titta på henne! Se om Vincent reagerar på andra bebisar, fast det är han nog för liten för.. men kul iallafall. Sitta ute i solen, hon har våran sol hela dagarna den busen.
Sedan är jag sjukt sugen på att laga Pannbiff med stekt llök, potatis och Gräddsås (Rätt stark) - Riktig husmanskost! Gott men jag gillar att göra om maträtter lite, det behöver ju inte vara exakt sådan husmanskost som gamlingarna äter utan en enda krydda i liksom...
Nej... Dags att do some importent stuffs! HEJ

DU VET ATT DU ÄR SMÅBARNSFÖRÄLDER NÄR:

♥ Du har ett kodord för Bajs i offentliga sammanhang, och din omgivning känner till kodordet.
♥  Du njuter av att gå och handla mat själv, och räknar det som "egen-tid".
♥  ....Men när du väl gör det kommer du på dig själv med att vagga kundvagnen (som en barnvagn) när du står och pratar med en bekant.
♥  Det första stället du letar efter nycklar / mobiltelefon är i lådan där plåtar förvaras under ugnen.
♥ Middagen tar 25 min att laga, 6 minuter att äta och 45 min att städa upp efteråt.
♥  Du utbrister : "Herregud, halva dagen har ju redan gått åt", trots att klockan bara är 11.
♥  Du känner hur världen rämnar när du råkar sparka till en leksak, på väg ut ur barnets rum, som börjar spela eller tjuta och väcker barnet du ägnat timmar åt att lägga.
♥  Du slutar använda handväska och har ett fack i skötväskan för sina saker.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Den där "mamma-listan" stämmer verkligen till tusen..

2009-04-23 @ 18:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0