Hallå där, gött fölk.

Har haft lite fullt upp så har inte hunnit sitta vid datorn ännu..... Men nu så :-)

Det går bra här borta, mamma är ju här och hjälper till.
Benen i höften ligger förmodligen "ben mot ben" och skaver (brosket ska ligga imellan och "glida" som ett lager, men det är ju borta" så Kba sjukhus har skickat hit röntgenbilderna så att ortopederna här ska granska det så ska jag träffa dom imorgon. Förmodligen blir det operation, redan inom några veckor. (JIHUUUU men jävligt nervigt för det är ju en jävligt stor operation=S) Men har jag överlevt detta så ska jag väl överleva det också.

Tränat i bassäng idag, träffat arbetsterapeft...igår träffade jag läkarn som sa detta med operation och biologisk medicin som man får i sprutform. Vince får ersättning nu, har inte fått min amningsstoppsmedicin ännu men den kommer väl imorgon så det ömmar i pattara kan man lungt säga (bikinin satt rätt vulgärt här *Pinsamt*, så jag har fått låna en baddräkt tills jag fått köpt nu). Vincent o mamms är med mig överallt och han är snäll som en liten prins som vanligt.
Jag behöver väl inte säga hur omtyckt han är här? HAHAHA vi får inte va ifred en sekund, alla tror han är mammas för hon är så ung så hon bli smickrad. Så har dom frågat om hon är min syster och ifall hon är min personliga assistent och taxichaffören hit flörtade med henne, HAHAHA .. han tittade åt sidan (istället för vägen) hela vägen hit så jag trodde han skulle köra över vägen, och han va la 20 bast eller nåt. Ja du -  FÖÖÖLK!

Imorgon kommer Magnus hit för mamma ska själv till sjukan på fredag... så får vi se va ortopederna beslutar, ska jag opereras kanske jag får komma hem tills dess (om det ändå är inom några veckor). För det är ingen billig tripp för dom som är med mig här. 350 kr per dygn och mat ingick inte ens, så vi kan ju räkna ut att det tillsammans med mitt prins blir 8-9 tusen inom några veckor (!). Kul att betala dom pengarna men är det vad som krävs för att bli frisk så visst.
Men dom är inte bara att punga fram när man är sjukskriven! Som tur är får vi lite hjälp.

Nä nu är det mat här strax igen.. jag och morsan går o muckar med alla typ, haha ne men vi ställde oss i kö utanför matsalen EN HALVTIMMA tidigare i förmiddags för igår va stömmingen slut igår när vi kom ,för alla fetton hade glupskat i sig det (och dom kan inte nöja sig med ett glas saft, utan 3 + 3 koppar kaffe o överfullt på tallrikarna, snålgamlingar) och igår eftermiddags var prinkorvarna slut så nu tänkte vi "NU JÄVLAR" så vi va där en halvtimma innan nu då idag, men tro fan att kärringarna knör sig före oss in ÄNDÅ. Så nu io eftermiddag ska vi demostrera..............

Hej hej skriver o uppdaterar mer när det hinns.
I LOVE U MAGNUS (om du nu läser detta) The love of my life.
Tack för att du orkar med mongolida mo'a
('v') Love u to the heaven and back (my english is very very good)

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj va fort det händer saker nu.. =) Bra att dom ÄNTLIGEN tar dig på allvar, det va fan på tiden.. Och hoppas du kan få en ny höft snart. Jag håller alla mina tummisar för dig :)

2009-04-02 @ 10:17:43
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej va roligt att allt funkar så bra för er..

Hoppas du får komma hem snart...

2009-04-02 @ 14:08:48
URL: http://metrobloggen.se/linnebbasmamma
Postat av: joanna

hej hur går det???? saknar dig puss

2009-04-03 @ 11:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0