Lite halv-seg dag om man säger så..

Lite uttråkad idag är man... Underhållt min herre hel förmiddagen. Tvättat honom, tagit på nya kläder, borstat hans lilla hår (köpte babyborste häromdagen, haha), putsat hans tunga med vishy-vatten. Den jäkla torsken vägrar att ge med sig. TROTS att vi köpte mycostatin för 350 jävla spänn (!) Jaja sånt är livet.
Diskat, tvättat lite... kände att jag behövde tvinga ut oss så Vince fick lite frisk luft och så man slipper känna sig som världens sämsta mamma. Gick bra en stund, nerförsbacken i området bredvid här skrek jag inombords, man belastar kanske mer då.. för hela benet skakade också. Vincent kolla på mig som jag vore en idiot. Men vi klara att gå en bra bit trots smärta och regn (tyckte det var helt underbart väder ändå.. man uppskattar småsaker nu bara man kan gå lite granna). Kom fram en kärring och disskuterade. Hon tyckte la att jag såg mongo ut förmodligen, ha ha ha! Vincent låg så sött i sin vagn men lite otålig på slutet för han ville att vi skulle gå snabbare haha så jag fick stanna och skjuta honom fort fram och tillbaka .. men han somnade inte för han va såå hungrig så vi fick ge osss av in för en liten måltid.
Känns endel in the höft nu men jag är ändå stolt över mig själv att jag klarade att gå hela området enbart med stöd av vagnen.

Nu väntar vi på pappan, så jag får tid att fräscha till mig lite så ska vi åka till Elsa och äta hemmalagad pizza med Magnus kusin och hans tjej, det blir trevligt!
Ha en trevlig dag gött folk!

AGIIIIII som hjärtat säger, ag i i i i .... (K)

På lördag, påskafton... får jag träffa min underbara kusse Malin.
Till vänster <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi sov hemma hos niklas pappa. :D

Glad påsk!

2009-04-08 @ 17:50:00
URL: http://mittbrev.blogg.se/
Postat av: Alina

Great blog :) Snubblar in här då och då hihi

2009-04-08 @ 17:55:49
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0