Love days like this.

Ja, jag överdriver inte om jag säger att det varit en RIKTIGT bra dag!!!

Vid 12 - snåret kom mannen i huset hem, köpt med massa gottigt till kvällen. Jag och Vince hade somnat här i soffan så vi vaknade till liv.. gjorde oss i ordning och gick ut o gick en runda med selen! Kom fram folk (pensionärer har en tendes att fullkomligt ÄLSKA mig) och tjötade ungefär varje hundradels meter, så jag fick ju tjöta en hel del.
Var jäkligt trötta efter en bits gående (tyngden börjar bli jävulskt mot höften), så vi satte oss på en bänk i solen.
Låg en jävligt död kråka på vägen, helt platt med blod och fjädrar runt om kring.
URSÄKTA FÖR EN HEL DEL SVORDOMAR HÄR SÅG JAG MEN FÖRHOPPNINGSVIS ÄR NI INTE KÄNSLIGA AV ER.

När vi kom till dörren kom Magnus ut.. hade fått ytterliggare ett brev att hämta ut. Ja, min mormor är sååå snäll! Så det hämtades ut på hydro (Gardiner till Vince och oss + en födelsegrej till Vince som det står namn, vikt och datum osv.. så fin, och kul att ha framöver i livet).. Jätte fint och roligt!!

Gick in på Hemköp och köpte oss en varsin glass som vi åt i solskenet.. När vi kom hem började vi förbereda maten - GRILLAT!!! Det blev Marinerade Kotletter (igen för det var så jävelusiskt gott) champisar, pommes och en kall sås gjord på Creme fraice, phiadelphia, vitlök och lite örter ... med en god feta-sallad till.
Det åt vi och det var massa mys, Vince tyckte det var jätte roligt , vi bäddade upp honom i vagnen så han kunde se ordentligt överallt :-) Våran älskade lilla underbara bus <3<3<3

Nu ska vi strax kika på "Familjen är värre", äta chirre och dirre. HAHAHHA visst är jag rolig?! Tända ljus och ha det allmänt underbart!!! Mangan är äntligen ledig i helgen så imorgon blir det en riktig familjedag.
Längtar så tills på tisdag då vi sk till Spenshult och prata ut länge med Ortopeden!! Spännande och roligt (och pirrigt)

VI MYSER SÅ UNDERBART INNAN LÄGGDAGS . MIN LJUVLIGA PRIIINS!

Kolla minen.. hahah, så gött har han det =)
(titta hans små armar ligger o kramar om mig .. åhhh im smälting)



Kommentarer
Postat av: Joanna Lundmark

gud va mysigt ni har pussss

2009-04-24 @ 18:36:47
URL: http://www.missjoanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0