Nanetajm

Sjukligt sjukligt trött, höll på att decka av redan i eftermiddags (kunde knappt hålla upp ögonen) och nu är kl 22.30 snart  PUUUUH! Tänkte bara slänga in ett inlägg försst :D Gullig jag är va?

Idag har jag och älsklinngen träffat Carro & Leon, satt länge länge på Kungs, fikade & tjötade och det var väldans trevligt. Kul att träffa någon man trivs med! Leon sov och sov :-) Sedan var våra små killar inte på så bra humör. Jag hade inte huvudet med mig överhuvudtaget idag.. först hade jag glömt ena delen till bärselen, sedan nappen till nappflaskan så Carro kom på den smarta ideén att mata med sked... Några klunkar gick bra men det vill ju sugas, han fick suga frenetiskt på sin napp tills han somnade. Sedan kissade han ner hela sig och mig (sov fortfarande. Det roliga var att hon precis berättat att Leon inte kunde ha Libero för han alltid kissar igenom. Det har aldrig hänt oss sa jag och VIPS ) så vi åkte hem så han fick mat i sig och nya kläder.
Sedan bar det av till Magnus mormor som fyllde år .. där var det högljutt och kalas för fulla muggar. Treevligt och han är så snäll min lilla pojk, sedan blev det sent och då behövde han komma till sin hemmiljö för att få sova i lugn och ro... Så here we are. Nu ska mamman slockna också så man orkar med morgondagen!
HELT SLUT. Kom fram en dam förut och gav mig massa "cred" för att jag gick med kryckor och bärsele =O Haha men det är ju alltid roligt med komplimanger..

GODATTENS . Its gonna bli ljuvligt


Kommentarer
Postat av: Nicole & Melvin

Du får skriva ner receptet på kalops ju. Får man testa. =0)

2009-04-15 @ 23:16:01
URL: http://nikkilife.blogg.se/
Postat av: Jessica o Tuva

Va glad jag blir när du kommer ut på fika, kalas m.m. även fast du har så ont. Du är så stark gumman! pussa och krama lilla sötnosen från mig!

2009-04-16 @ 00:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0