Solsken & dunkadunka!! =D

Är det här hos mig såhär på fredagskvisten!!! Det är ju strålande väder så jag och Vince har varit ute på Balkan och skurat av alla utemöbler och möblerat lite där - Det behövdes. Jag bäddade upp honom i vagnen så han såg ordentligt och det var jätte kul men han slocknade ganska fort av alla intrycken - Sötgosen!
Jag la mig på en stol, satte på musik och började Pressa! Änna dags nu, inte solat på ett år så huden är LIKBLEK, sidådär snyggt!
Gick in lite nu för bäbbebäsen vaknade och tröttnade så vi ligger oh gymmar lite men det värsta va att det precis nyss flög in en GIGANTISK jävla humlejävel in här. Jag är livrädd :(:( Men den flög in i Vincents rum så jag har lååst in den där och går aldrig mer in, det värsta är att blöjorna ligger där och det behövs snart bytas =///

Idag har jag bestämt att vi ska grilla marinerade Kotletter och champinjoner - Premiärgrilla för det har vi inte gjort ännu. SÅÅÅ GOTT skulle det vara!! Mysfredag sen ikväll också såklart!
Nej nu får jag underhålla min lilla älskling . Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: jenny

Heey! Fin bloggen har blivit! o lillkillen är ju för underbar! Självklart du ska få komma och hälsa på, så får jag bjuda på fika denna gång! :) Men det lär dröja ett tag, måste renovera om hela lägenheten typ..men då blir det ju som man vill ha det! Puss på dej!

2009-04-17 @ 18:34:53
URL: http://jms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0