('v') Vincent 10 månader ('v')

Grattis min älskade lill-fis på 10månadersdagen <3  -- Snart 1 år . . Kan inte tro det, för han känns som min lilla lilla lilla bebis! Så liten och god är han juuu.. Lilla lilla<3 Luktar så himla gott och det mjuka lena babyhåret är alldeles fantastiskt ljuvligt. Tänker Aaaaldrig klippa av det, och dom fina små lockarna där bak till ♥

Imse vimse spindel sjunger vi.. så försöker han göra likadant som vi med händerna, efteråt klappar han händerna åt oss (för vi gör det åt honom när han pekar på lampan och storflinar) och innan slutet på "i ett hus i skogens slut" så ger han mig sina små händer - Han är så himla duktig. Duktigast i världen och det får han veta hela tiden också =) Hihihi, beröm kan man inte få för mycket av. Han blir så mallig & stolt :-)

Går kring möblerna gör han.. det är full rulle och finns INGENTING
inom 1 meters höjd. Varenda pryl is gone !!



gosiss törstig ute o gungar igår kväll i mörkret =) kl va 16-17 HAHA

Varit & kollat hans öron ÅTERIGEN på Vårdcentralen imorses. Men va fasen.. man undrar ju när han dygnets alla timmar vecka efter vecka tar sig i öronen & kliar heeela tiden, lite feber & förskylning från och till.
Det var rött men han "hade sett värre" HAHAHAHA. Men man skulle komma tillbaka med en gång ifall man märkte att han fick ont eller om det rann vätska ur örat för ett barn som va där häromdagen som dom kollade så var det ingenting på morgonen, på EF kom dom tillbaka och då hade hela trumhinnan spräckt. Det går sjuuukt fort, men vi skulle avvakta och se.
Har fått höra också att när tänderna är på G så kan de göra lite öronvärk. Nu när jag tittade där uppe så är det FYRA (!) sprickor i överkäken. Fyra tänder som håller på att komma igenom =( AJ, liksom! Lillgubben.
Vi får väl se.. hoppas det håller sig undan som sagt. All skit. Men immunförsvar SKA dom ju ändå ha :P ..
Men så liten & oskyldig och ska ha massa besvär han inte vet nåt om.
Magnus är sjuk han också. Vincents smitta nog ner honom sist. Jag blir AAAldrig sjuk. Man får ofta inte feber osv när man har reuma (nåt som är bra) men har ju även vaccinerat mig mot den vanliga influensan också eftersom Enbrel gör att immunfösvaret sänks. Och får man feber o blir sjuk med Enbrel så måse man sluta direkt så man inte får den här förbannade "djupt allvarliga infektionen".

Har handlat med lite gottigt hem. Blir pepparkaks bak och lite annan julgodis i EF. Även dricka glögg som jag inte är så förtjust i, men man får ju göra det för jule-stämningens skull!!! Lite andra goda smaker i än det vanliga köpte jag så kanske det blir godare.
Matte kommer nog hit i eftermiddag också... Ska försöka hitta på nån god kombination med Lax. Får se va d blir.

Nyvaken, lite kinkig .. mamma gris =)=)



Kommentarer
Postat av: Marika

Ja tiden går nästan för fort asså!:) Fin sida du har här:)

2009-12-19 @ 20:03:17
URL: http://marikablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0