Avslut på helgen

Det är svinkallt och kolsvart ute nu... Brr, höll på o frysa ihjäl den lilla biten från bilen och in ! !
Vi blev visst borta hela dagen idag. Först var vi och handlade en del på Coop... sedan åkte vi för o kolla in inger's nya hus och det var bara så hett. Så där ska jag bo en dag med min familj, tycker inte det kan bli så mycket bättre än så! Stor jävla altan + en liten framsida. Slippa stora gräsmattor som måste klippas och rabatter och skit... vem fan orkar med det? Inte jag iallafall. Då lägger jag hellre min energi på annat =)
Älsklingen min har hjälpt till med massa saker och jag har lärt mig få upp för långa gardiner - Haha. Fetingjaqquzi har dom också. Dit lär ju vi åka någon gång till våren och bada & ta ett glas champanje. Lite guldkant på vardagen måste man ha... det vill jag gärna ha varje dag. Tycker inte livet är roligt annars... hahah usch undra hur jag kunnat bli sån. Kanske för jag var ensam barn i 11 år men ändå, mina föräldrar har inte uppfostrat mig så. Jag vill alltid ha nåt utöver vanligheten varje dag annars är jag typ inte nöjd. Störigt - I know!
Jaja... vi blev kvar för middag * Kina mat! Hur gott som helst. Så det blev ingen fläskfile idag HELLER. Shit alltså, får bli imorgon! Hahaha. Även städningen får bli imorgon.
Ska upp med lite nya lampor osv också + att vi fixat nya handtag till köket i silver. Bra mycket snyggare än vita runda "pluppar" Ja gud jag börjar bli så nöjd med mitt hem som sagt. Det måste man va (-:

Jaja # TJING gött fölk !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0