Folk är hyper-nervösa..

.... i dessa tider, ligger man i ett bad t.ex och inte kan svara i mobilen så blir det ett jävla liv på telefonen där ute i sovrummet. När man badat klart så har hela släkten ringt - Trots att jag sagt att jag ska ringa när jag börjar få värkar!
Oftast så har man ju värkar ett X antal timmar så det hinner man nog. Men ingen ide att prata med folk snart =P HAHA!

Jag har just badat då som ni kanske förstår... so nice ! ! ! Gubben min har NHL-tävlingar med sina gubbar (hahaha så mesigt, men det är fullaste allvar för dom) så jag sitter här och segar. Funderar på att lägga mig i sängen om en stund och börja på en bok jag lånat av svärmor - "Vattenmelonen" . Mohaha!
På tal om det har vi fått två halllampor av henne som jag dog när vi fick för dom är så fruktansvärt jävla snygga, och det var inte så konstigt, fick reda på nu att dom kostar 2100 kr ST (!!!) Hallå eller, vem fasen köper så dyra lampor? Inte jag iallafall... men nu har man dom snyggaste lamporna i Sverige också så man får ju va ytterst nöjd :-)
[Okej, det där lät lite skrytsamt.. var inte så jag menade - Hatar skrytsamma människor... menade att jag är väldigt nöjd bara. Hihi]
Ha en trevlig kväll. Jag ska gå och möla mat ytterliggare en gång!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ta kort på lamporna =)

2009-02-04 @ 08:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0