JÄVLA IDIOTJÄVEL

Jävla fitt-barnmorska som ringde (!!!!!) Jag berättade som det var och att jag var jätte orolig och mådde dåligt och undrade om jag kunde få komma idag "Nej, absolut inte"...Du får ligga o vila o komma på måndag.
"Jaha men om han inte får näring då" .. "Ja men vad tycker DU att vi ska göra åt det" Jag sa bara tack och hej & la på... Nu är jag skit ledsen och tårarna bara rinner. Hur kan dom va så elaka? Även om jag är känslig o det inte är nåt så behöver dom inte va så iskalla och knappt svara när man frågar nåt. ÅHHHHHHH, hur ska JAG kunna svara vad DOM ska göra om det är nåt? Det är väl deras jobb, det är ju därför jag undrar.

Kommentarer
Postat av: camilla

elakt av dem!

dom måste väl förstå själv att det sätter sig på psyket.. som du skrev tar ju inte alls många minuter bara för o kolla!.

2009-02-06 @ 11:35:09
URL: http://roxii81.blogspot.com
Postat av: Lina

Men fy fan vilket dåligt sätt. Hon kan väl iallafall se till att förklara sig om dom nu inte kan ge dig en tid idag? Finns ingen möjlighet att få tag på den bra läkaren och rådfråga honom?



Även om det säkert inte är någon fara så ska du ju inte behöva gå och oroa dig hela helgen.. Dagarna går väl långsamt som det är ändå. Får hoppas att han får för sig att kika ut i helgen så det händer något roligt :)

2009-02-06 @ 13:28:12
URL: http://milismini.blogg.se/
Postat av: Marie - Williams Mamma ☆

men fyfan vilken dålig stil! Be Magnus ringa!

2009-02-06 @ 13:42:06
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Karin

Fy va dåligt av dom! Blir arg när jag läste.

2009-02-06 @ 14:56:40
URL: http://ckariin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Håller med om att det är riktigt dåligt av dem! Som du säger går ju UL på ett litet kick.

Kan trösta dig med att mitt SF-mått låg på samma tre mätning också, så jag fick också göra ett tillväxt-UL och allt såg bara bra ut! Egentligen är det ju inget konstigt att det inte växer mer i slutet när bebis sjunker ner och dessutom är färdigbakad liksom. Är SÄKER på att det inte är något konstig med lillbäsen!

Fast om du blir jätteorolig över det kan du ju alltid be att få komma in till någon förlossningsavdelning och kolla under helgen, vet själv över övernojig man blir!

Kram

2009-02-06 @ 21:43:22
URL: http://tobiq.blogg.se/nyblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0