Lugnat ner mig en aning!

Usch vilken jobbigt morgon det varit, har aldrig mått så dåligt innan som när jag skulle iväg. Joanna kom (tack för du räddade min dag min ängel) och jag fick låna hennes bröstpump men tiden var knapp så vi hann inte kolla ifall han ens ville ta flaskan och jag höll på & dö av oro. Han låg och sov så gott i sin vagn och vi rusade iväg.. frågade direkt om det var lång väntetid men jag skulle få komma in direkt, och det kändes absolut INGENTING, det var nästan skrattretande att jag oroat mig för det. Max 2 minuter tog det sen var det klart. När jag kom hem var jag orolig som få men lille prinsen låg och sov så gott fortfarande - PUH!
Men detta gör jag inte om igen utan att ha förberett mig till tusen. Jag vill INTE åka ifrån min lilla älskling. Det kändes absolut inte bra och jag tänker inte göra det förrens den dag det gör det!

Pappsen är iväg & tränar lite och hjärtat ligger o sover igen. Helt underbar är han <3 Igår badade han för första gången och det var så hemskt, tyckte Vincent =/ Mamma grät nästan med honom, han tyckte det var så fruktansvärt. Om man ska sluta va så känslig! Vi fick skynda oss och lägga han i en varm & go bebishanduk och så fick han komma o få tuttisen så blev han nöjd tillslut! Det vaj inte joligt...

Nu sitter vi och väntar på the family from Trollhättis... ska hinna laga lite kycklingwok också var det tänkt!
Massa äcklig snö ute också... Vår - Tack?
 
Det är helt sjukligt va smal jag har blivit =O Dagen efter förlossningen var jag nästan lika smal som innan jag blev gravid, lite av livmodern som inte hade dragit ihop sig änn bara men nu... ja, jag kunde ju glömma att få några gravidkilon kvar. Men men. Är iallafall förunnad att slippa bristningar och "hänghud" men jag har annat skit istället så jag hade hellre haft de andra alternativen...

Nu blir det att laga mat och vänta på besök och avguda min Vincent! TJOHO

| Tack för alla tips och kommenarer :) Hjälper mig massor |

Kommentarer
Postat av: emelie

Japp på fredag är vi hemma i Sverige igen! toppen ska det bli. Jag o barnen stannar 3 veckor så om du har lust så kanske du, joanna o jag kan ta en promenix eller nått.

hihi man känner sig jätte smal efteråt, speciellt första tiden o första barnet. Men härligt att du blir "fit" så snabbt efter. Du var ju jätte fin hela graviditeten! Det är så mysigt att läsa det du skriver, för jag känner så igen mig vid första.

kram kram

2009-02-18 @ 17:09:02
URL: http://frokensundin.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha, jo jag kan ju minst sagt säga att tuttarna gjort ont när dom växt så.. Har fått lägga undan en E-kupa för att den är för liten nu :/ Bara det slutar nu...

Fast man får väl passa på att njuta innan man får taxöron ;)



Roligt att ni har det så mysigt hela familjen och att han är så snäll prinsen. Drömde om er inatt, fast Vincent sov så jag kunde inte hälsa på honom.

2009-02-19 @ 10:47:19
URL: http://milismini.blogg.se/
Postat av: Jessica

ja, de e kul. Hade ja inte haft Tommy i vissa lägen vet ja inte va jag hade gjort faktisk? Han va en klippa när Emma föddes å ja mådde skit på 34an bland annat. Vi kommer nog alltid vara vänner, på ett eller annat sätt.



Skönt att de inte gjorde ont å ta stygnen! Jag blev änna rädd när jag såg "järntråden", såg ut att göra riktigt ont. Låter som om ni har de riktigt mysig, å de e bra de =) njut så länge du kan, snart blir han större å vill inte ligga still å mysa =P

Om jag kan hjälpa till me nåt så säg bara till!



Kramar till er!

2009-02-19 @ 11:04:02
URL: http://hjortmossegatan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0