tjoflöjt

Halloj på morgonkvisten!!!
Nyss ätit lite frulle.. så nu sitter man o kikar lite här :-) Lillälsklingen sitter och babblar med storälsklingen! Hihi.
Inatt har han varit lite rolig, han har blivit görförbannad  skällt på mammsen för han trodde inte han hade bröstet i munnen o det tog en bra stund innan han förstod det & så höll det på! Hahah så söt.
Han är verkligen en bestämd herre och lite butter ser han ofta ut o vara. HAHA våran lille prost! ♥
Både jag & Magnus är bestämda och envetna som fan så vi kommer nog ha o göra när han blir större om han får de egenskaperna från oss! =P
Ska greja lite i köket här om min miniprins tillåter.. om en stund kommer gammelfarmor/mormor (fattar inte det där, Magnus m0ormor iallafall) hit och tittar på Vincent. Hon ville laga middag till oss också och det får hon ju gärna göra. Slipper man tänka på det! Man hinner knappt det längre, man har fullt upp med en liten bebis som vill ha mamma hos sig hela tiden så jag skulle tagit tillvara på de tipsen man fick innan förlossning om att frysa in mat man bara kan värma upp första tiden hemma men det hade ingen människa ork med så deppig som jag va. Haha!
Vincent hår är så fint, det är mjukt som ull & bomull! :) Han fäktas massa med armar o ben, duktig som tränar sig. Det borde mamma också göra, så det får väl bli nu medans han vill va hos papsen! Han är en mamma-gjis men så är det ju... mammas hjärtslag och allt med mammsen är ju nästan allt han känner till! & hos mig får han tröst ... but i löv to be with him!

Snittet känns inte alls. Måste säga att kejsarsnitt var ett väldigt lätt sätt att föda barn på, det kan ju ingen människa påstå nåt annat! Man ligger och så är det klarttt! Men det är nog mer jobbigt psykiskkt att ha gjort snitt, eller kanske inte för de som haft planerade men för mig iallafall! Kan tänka mig att det hade vart väldigt jobbigt fysiskt med normal istället så det är ju på två olika sätt! För man tänker tillbaka mycket på vad som hände när det blev som det blev.

Höften har några frågat om ifall det är bättre och så är inte fallet, det är precis likadant om inte lite sämre! Har inte "vågat" träna fullt ut iochmed det nyopererade snittet som kändes lite i början.. kändes som det skulle spricka upp om man tränade så. Ska ju som sagt göra röntgen och gå på läkarbesök o se va dom säger.. om de har några förslag på va de kan hitta på nu! Men jag har änna gett upp hoppet på att bli bra... det känns väääldigt långt borta iallafall! Så det är jag ganska deppig för, eller väldigt mycket! Gå på två fula jävla kryckor o ett cp ben smal som en pinne rakt ut åt sidan - HETT.
Jaja orkkkkkkk

Nu vill vincent äta sen blir de dusch..puss

Kommentarer
Postat av: Nicole & Melvin

Skönt att snittet är bra. Mitt känns fortfarande en del.... Å mitt blev ju också akut. Men du har tillräckligt med din höft så de e ju tur att nåt blivit bra. =0)

2009-02-24 @ 11:40:33
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0