Öland

Tjolahopp!
Vi har vari på Öland sen i lördags... Vi bodde i ett stor hus i Byxelkrok med Svärfar med fru, Magnus bröder+tjej, Kusin Leo. .
Vädret va inte så bra.. Förutom sista kvällen!
Vi var på Lådbilslandet vilket småkillarna ääälskade ;) Dä fick dom åka bilar själva och karuseller som vi föräldrar styrde själva. Hur kul som helst.
En dag var vi inne i Borgholm & strosade. Gått i Trollskogen, Var på Böda Sand... Den campingen kommer vi hålla till på varje sommar i resen av vårat liv & aldrig nån annanstans - Drömcamping!
Utomlandsstrand med resturang & pooler.. Trampbåtar, kritvit sand. Världens största lekpark med studsmattor, bilar som barnen kunde åka omkring på, och cyklar som hela familjen kan cykla omkring på på campingen (som är flera mil lång).. egen Ica, shoppingaffärer, sportanläggning utomhus.. Allt, hur mysig som helst!
Kan man sitta & grilla på kvällen & ta en drink medans barnen springer omkring & leker ;)<3

Massa god mat har vi ätit och killarna älskade att springa runt på den stora trädgården där de fanns gunga & studsmatta. Vincent sprang dit själv, klättrade upp och hoppade för sitt liv. Hahaha! (Va stängsel runt)

Resorna va inte lika roliga. Man kom aaaaldrig fram!

Vincen har fått ett humör utan dess like. Får han inte som han vill så skriker han raaakt ut.. Precis som att han skulle få det mer då ;) Haha! Och när man frågar han något så skakar han på huvudet. Hahaha<3 Världens sötaste.

Vecka 15 går vi in i imorgon i graviditeten och det känns bra än så länge. Fortfarande endel spyor och endel inflammationer i höger bäcken & vänster skulderblad men det är verkligen hanterbart och det känns finemang. Känt bebisen ett par gånger också<3!!

Nu blir det att jobba järnet i 11 dagar innan vi åker till Cypernnnnnn<3<3<3 LÄNGTAR järnet.

             


Kommentarer
Postat av: Nicole

Böda sand är verkligen bäst. Jag var där varje år från jag var ca 7-15. Har varit där 2 ggr sen jag var 15. Älskar det stället! Lika bra för vuxna som för barn. =0)

2010-08-12 @ 13:00:37
URL: http://nikkilife.blogg.se/
Postat av: Mia

coolt...jag var på Öland igår:)

2010-08-16 @ 20:49:47
URL: http://miamariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0