Hemma igen

Haft det sjukt sjukt härligt.. Runt 40 grader i skuggan hela veckan. 30 grader i havet & poolerna.
Man har inte kunnat vara på land mer än 10 minuter åt gången innan man fick hoppa i igen för att överleva!

Vincent har varit Extas hela veckan.. Badat hela dagarna, sprungit runt runt runttttttt. . . Ätit massa "GLA" (glass).
Varit uppe sent och tittat på Bamse-show. Han dansade, klappade händerna och skrek.. Så kul tyckte han det var. Alla gapskrattade åt honom hela tiden & tyckte han va såå charmiig.. Man blir så glad inombords;)

Så fort vi kom ut ur flyget i Cypern sa jag "- I Cypern brukar reumatiker ha det skönt med sin värk".
Så fort jag sa det så bara smällde det till i bäckenet med inflammationerna och jag kunde knappt röra mig därifrån. Varje steg jag tog högg det till nåt fruktansvärt.. Slutade inte (tänkte det var tillfälligt).
När vi kom fram till hotellet o väntade på incheckningen fick jag bara sätta mig ned och gråta. Kunde inte röra mig, var i Cypern, inga mediciner med mig, ingen hjälp att få (det är väldigt svårt för läkarna med reumatism även i Sverige.. om dom inte är specialister. Tänk Cypern? Gah), en 1åring som konstant springer.. Och där sitter jag och kan knappt andas för det gör så fruktansvärt ont.

Den natten kunde jag inte vända mig om i sängen ens.. Fick Citodon av min farbror som har samma sak. Citodon brukar va det enda "starka" smärtlindring som går bra när man är gravid.
Det hjälpte inte. Panik. Va nära att ringa Jour-reseledarna. Men va skulle dom/läkarna kunna göra?
Dagen efter så fick ja ta mig till reseledarna som fick ringa 20 olika samtal till sjukvården i Sverige och där konstaterades att som ja visste att man får ta Citodon och.. det som hjälper mot inflammation är Kortison! Som vanligt...

Sen så gick det bara över plötsligt.. Kommit tillbaka titt som tätt, pendlat mellan höger & vänster sida bäcken. Ganska korta perioder i jämförelse.
Som när vi haft för kallt på rummet, när jag suttit för länge & när vi gått för långt om kvällarna.

Som tur är hade farbror några fler Citodon jag fick snåla på under resan..
Så nu när jag är hemma är jag livrädd för att bli invalid även denna graviditet så imorgon bär det av till Spenshult för inflammationsdämpande och smärtlindringg att ta vid behov (och hoppas på att det hjälper).
Vill änna kunna jobba & sköta barn!!! Tog inte med mig min värmekudde.. Fasen man behöver ingen värmekudde i ett så varmt land tänkte jag. Mitt största misstag någonsin. Hade varit såå bra på nätterna när man haft så ont & varit stel.
Men nu är den på, och efterlängtad<3:)

Jaja.. Var ialf ett helt underbart familje-hotell.. Har shoppat endel, varit på rygg-massage (tänkte jag behövde det, men blev bara värre efteråt ), Magnus har varit på snorkeltur..

Ljuvligt har det varit.. Nu längtar jag efter lite höst-rusk, höststövvlar, hemgjorda köttbullar, mos & brunsås :)
Imorgon är det dags för första inskolnings-dag för Vincent på dagis!!




















Kommentarer
Postat av: Lina

Vad underbart det ser ut!

Synd bara på smärtan, hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt att du fick så ont och att du slipper ha en till helvetesgraviditet.

Supercharmig bild på Vincent med drinken, haha, det kommer han skratta gott åt när han blir äldre.

2010-08-31 @ 20:53:27
URL: http://www.adperpetuum.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0