11:56

Hemma i Kungsbacka igen & julen är förbi. Bara nyår kvar och jag hoppas att det blir en mycket lugn dag med kanske skridsko-åkning under dagen och sen en 3-rätters Brakmiddag på eftermiddagen/kvällen med massa spel efteråt och snacks - Gå och lägga sig när man vill... :-) Får ju inte ens ta ett glas Champanje till 12-slaget. Då kan det va ;P Haha. Jajaaa. Man blir tråkig på åldern's höst. Iallafall graviden's höst !!

Hade fullt upp igår innan vi åkte hem.. Vi skulle handla lite åt mamma, då passade vi på att handla till oss själva också. Vi bärde och bärde och sammandragningarna bara öste på och hade jätte ont i magen efteråt så inget mer bära för mig. Hatar att va ett offer bara och inte "kunna göra nåt" ..
Sen åkte vi till mitt favvoställe i Vänersborg: Koppargrillen och åt en middag. Jag svimmar bara jag tänker på deras mat. Fläskfile med nån tomatbit över med deras gudomliga beasås, pommes och kokta grönsaker.
Ahhhh ♥ ♥
Åkte förbi Åhlens och bytte en julklapp till Vince som han hade fått 2 av och köpte massa godis i källaren.
Sen kunde vi äntligen åka hem med bilen full av packning ännu en gång.

Leksakerna får inte ens plats här hemma. Vi måååste ha ett radhus - Bums. Hans yttelilla rum passar sig ikke längre =0) Och tänk att vi snart ska dra fram ytterliggare saker. Babysitter, babygym, gåstol osv.
Ahhh. Inte i Vincent's rum men, det blir väl vardagsrummet. Vincents rum är hans. Bebisen får sitt tids nog !=)

Ska strax börja laga lite lunch. Idag blir det hemgjort mos, panerad fisk och reumeladsås. Mums.
Sen ska vi ut nån timma och leka i snön. Hur det nu går.. Vi får se, Vincent älskar ju inte snön direkt men lite luft behöver man allt. Sen ska jag ge mig av på (Gravid) Vattengympan i eftermiddag. Kan ni se det framför er?
10 valrossar som står & hoppar, andas profylax, smeker sina magar och ligger på bassängbotten? HAHAHAHA.
Iofs så är jag rena pygmeén jämfört med andra för jag är ju pinnsmal på resten av kroppen men ändå. Man känner sig inte som en lärka direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0