Fredagen den 10onde December.



Och när vaknade vi idag?!
Jo det ska jag tala om för er, för det är nog världsrekord : 8.45 .. Helt sinnessjukt glad var jag när jag tittade på klockan.
Vincent vaknade iofs 2 grr inatt (vilket aldrig händer) och tillslut bärde jag in honom till oss. Jag vet inte hur Magnus lyckades imorse för varje dag när han går upp sätter sig Vincent upp med en gång, men idag har han tydligen sovit vidare - Till 8.45.. Svårt att smälta :-) Haha, men jag ska inte gnälla. Att sova från 19.00-07.00 varje dag är inte pjåkigt det heller. Jag anar att vårt liv kommer förändras drastiskt med nästa bebe, man har liksom inte den turen 2 grr =D

Vi ska ta på oss lite kläder & göra oss iordning nu
, tänkte jag. Ta en långpromenad ner till stan & hämta ut ett paket och låta lillgrisen leka av sig lite på bibblan med dom andra barnen där. Det är verkligen superbra på bibblan. Massa leksaker, rutchkana och barn.

När vi är färdiga med det så får vi ta bussen hem, lägga Vincent för att sova middag, jag får laga lite middag och så ska jag göra mig tjusig ytterliggare en gång. Jag & Papsi ska nämligen på Julbord ikväll inne i Gbg.
Vi ska ta pendeln in vid 16.45 och möta upp dom andra. Först blir det lite För-mingel, ska bli väldans mysigt. Kevin&Mathilda följer med till Kungsbacka och får va hemma & umgås med Magnus & Vincent ikväll framför Idol.

Imorgon är det nämligen Kalajs hemma hos oss. För jag fyller 23 bast på Onsdag den 15onde. Hahaha.
Stor mening att fira det, men jag är fortfarande som ett litet barn. Förväntansfull och kan knappt sova natten innan... Haha .. :)

Ha en bra fredag allihop ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:

Tack så mkt :)

2010-12-10 @ 14:12:45
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0