Ingen pulkaåkning här !!

Vad vi ska hitta på om dagarna när Vincent inte är på dagis är ett mysterium =D Jag är sån som alltid vill gå ut en stund per dag och leka med honom. Men sen vintern kom så vägrar han att va ute.
Det är jätte hemskt att åka pulka, snön är också jätte hemsk. Får han lite snö på fingrarna gråter han ihjäl sig, och man måste borsta bort det. Hahaha, mammas mespropp ;) Han tycker det är jobbigt att lunka runt i sin overall, han ramlar i den och blir ledsen för han inte kan resa sig själv.

Jag har ändå försökt att vänja bort detta och va ute iallafall en halvtimma, men han går bara till ytterdörren och bankar på och vill inget annat än att gå in. Och vad ska vi då göra inne hela vintern undrar jag?
Jag kommer ju svimma av tristess + att när vi är inne vankas det bara jävulskap så fort chansen ges ! ;P

Kan ju inte gärna åka
till badhuset, Kungsmässan, öppnaförskolan, lek& bus landet osv varje dag !
Jag vill inte att han ska bli sittandes vid Tvn på dagarna. Även om han älskat det. Hihi. Jag tycker bara han ska sitta där och mysa på morgon och kväll en stund, före & efter sovning. Jag antar att vi får pyssla, måla, sjunga och leka på rummet. . . Men jag börjar bli så sjukt osmidig, orkar ingenting längre och då har jag ändå lite mer än 8 veckor kvar. Puuuh. Så fort jag pratar blir jag helt andfådd.

Tur iallafall att det är jul, nyår och födelsedagar som vankas nu i december månad så det kommer väl finnas endel saker att göra framöver ändå.. Men just nu känns det Segt segt segt !!



Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Ja stundtals är det jätte jobbigt. För jag kan inte finnas där för William på det sättet som jag vill. Så det är lite jobbigt att Linus är så närhetsberoende av mig, för då kan jag inte göra saker med William, förutom när Linus sover . Man känner sig rätt hemsk då =(

2010-12-09 @ 11:09:30
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Lina

Känner igen det där. Ellie får faktiskt vara lite på dagis även om jag är hemma så att hon kan busa av sig med dom andra barnen. Känns helt omöjligt att komma på saker att göra en hel dag om man bara ska vara inne. Nästan så jag varit på väg att leta om det finns någon bok med lektips för små barn, haha.

Säg till om du kommer på något bra ;)

2010-12-09 @ 11:28:14
URL: http://www.adperpetuum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0