Some new stuffs.

Idag har jag känt av mina första förvärkar under denna graviditet. Lite mys sådär då man vet att det förbereder sig lite.. :) Tänk att det snart är Januari.. Då är det bara drygt en månad kvar. Nu börjar tiden äntligen gå lite, även om det är nu man börjar tröttna lite och längta. Januari kommer bli väntans månad. Trots att man vet att det är några veckor kvar.. Man väntar så in i norden omedvetet när det börjar närma sig fast man vet att det inte är dags riktigt ännu. Man får passa på att njuta av att ge Vincent all tid för sista gången =/ Snyyyft. Känns så sorligt. Vill inte att han ska behöva slåss om uppmärksamheten med någon. Vill att båda ska känna att dom betyder mest för oss. Ska kämpa dag ut och dag in för att ingen ska bli svartis. Amma på golvet inne i Vincent's rum samtidigt som vi leker med hans leksaker osv. Man får komma på lite knep. Man måste inte sitta i soffan och ropa "Väänta, väänta" hela dagarna liksom..

Idag åkte vi och köpte en billig kamera. Skickade ju in våran på lagning men fick ett brev om att den va så grovt fuktskadad att det inte lönade sig att laga den. Måste ju ha en kamera och fota dagarna på min fina kille och nu när förlossningen närmar sig måste man ju också ha en såklart. Så nu kommer snart lite roligare bilder här.

Hämtade den där blöjhinken på Babyproffsen också. Kul att få lite provsaker och massa broschyrer att läsa!
--- Tittar lite på Robin Hood just nu, som han fick i Julklapp. Verkar inte va någon höjdare, enligt gubben min =) Han ska helst se på massa filmer jämt. . Hehe, så får väl försöka vänja honom vid denna också då.



Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Ja jag håller egentligen med dig helt och håller där. Bättre att flytta till "slutdestinationen" direkt, så man slipper flytta igen och igen. Det dumma är ju att det finns så otroligt mycket mer jobb här i Oslo, bra jobb. Men vi kanske får börja söka i Sundsvall (lutar åt att det blir sambons hemstad här också) och se vad som dyker upp och sen ta det där ifrån :) Kram

2010-12-29 @ 18:29:22
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0