Söndagskväll !

Hemma igen efter en härlig dag...Åkte ju som sagt till Kungsmässan för att hitta en pepparkaksdräkt tills imorgon. Fanns inga alls där. Som tur var ringde svärmor och hade hittat en på Coop som hon köpte.. Himla snällt !!

Passade på att äta skräpmat på Mcdonald's idag. Söndagar är typiskt såna dagar (för oss ialf) som man inte orkar stå och fixa med mat & disk i köket !!

När vi var färdigätna och mätta så blev vi bortbjudna hem till Kalle och hans föräldrar, även deras kompis Hugo va där med sin nyfödda lillasyster :-) Dom lekte massor. Vincent va rena ängeln för en gångs skull.
Bara titta på dom andra när dom ryckte saker ifrån varann. Hihi, men huvudsaken dom är snälla borta juu.. Fast han är ofta snäll min lillkille men en vilja av stål ;P

Jag gick runt och bärde
på nyfödda Freja när hon vart ledsen. Så himla små dom är. Man kan inte tro att man har haft & snart kommer ha en sådan liten, som inte ens kan hålla upp sitt lilla huvud eller suga på nappen som åker ut hela tiden. Såå goa !

Nu mår jag lite illa så ska vila resten av kvällen. Lillemannen sprang och försökte klättra i sin säng självmant och somnade på stört. Det är hårt att leka med kompisar =)=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0