Back in Kungsis

Jahopp då var vi hemma i lilla Kungsis igen. . Mutcho härligt efter en helg borta - Borta bra men hemma bäst=)=)

Var ju på lite Galej igår och träffade några gamla vänner som man inte pratat med på några år - Det var trevligt att träffa dom igen & se va folk gör idag. . . :D 
Pappsen min kom väl & hämtade oss vid 2-tiden, och sov på soffan hos farmor & farfar (eftersom mamma o dom flyttar) så vakna rätt tidigt eftersom mamma gick upp med Vince & alla syskonen med.

Så skönt när man "bor där över helgen" för dom kan gå upp med Vince o ge oss sovmorgon utan att man behöver få barnvakt över natten o så liksom. Samma nu när vi va iväg igår så behöver han inte sova hos nån annan och man ska behöva må dåligt att dom är iväg på morgonen. Man vet att man är där hela natten ifall de är någgot problem. . Tycker jag är super bra! Speciellt med sovmorgonen som vi alltid får där. Inte så många föräldrar som har sån tur. Bor man i samma stad så sover man kanske inte över hos sina föräldrar på samma sätt. Kommer man hem o är utvilad och är på Top igen liksom =) Ha ha ha. Utan att behöva lämna bort sin lill-skit.
För det hade det inte varit värt. . .

Då har vi packat upp hemma hos föräldrarna hela dagen & karlarna har bärt o stått i. Va massa kvar o packa upp fortfarande när vi åkte men vi va ju tvunga så de inte skulle bli för sent.

Jag sjöng i bilen med Vince & läste böcker. Han va jätte trött efter denna dagen & helgen. All bus med moster & morbror. Så han somnade efter en liten stund. Snööyra va de också ute så vi fick köra rätt sakta!

Eftersom man är lite seg idag så hinkas det massa Cola med isbitar i & har köpt Godis som vi ska smaska med framför dexter - Dexterkväll ska vi ha. Känns extra skönt att ha myskväll ihop bara vi 2 när man varit iväg.
Ny vecka snart. . . Tjohoo!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Låter som en trevlig!

Varför flyttar din mamma å pappa? Å vart flyttar dom någonstans?

Vi åker till Thn på måndag morgon, om en vecka. Stannar till fredag för jag jobbar helgen. Så om ni åker dit då så får du höra av dig. Kram

2010-02-01 @ 18:10:05
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0