Dagen i helhet :

Dagen idag började med välling till herren vid 06 tiden. Vid 7 gick vi upp för att Pappan skulle till jobbet och kissade med öppen dörr, spolade (för jävligt vaaa. spolade i sitt eget hem, fy fan) och plingade om & om i oboy-glaset.
jag var inte nådig inombords när jag gick upp!!! (vi hade sovit vidare om det inte vore för detta, liksom. hahaha)

((Har ju varit lite bortskämd de senaste med att ge han välling vid 06-07 o han somnat om till 07-30 -- 08.30 - Trots att han somnar varje kväll vid 18-19 och inte vaknar en enda gång. Ja, jag ska då verkligen inte klaga.
Men inte blir jag piggare nånsin för det?!))

Vi somnade om från 8-10 iallafall sen va det att ge gröt snabbt, göra oss fina och ta en lång promenad i solen till Öppna förskolan. Där röjjdes det järnet, han va helt inne i en traktor i en timma som han inte släppte taget runt.

Åkte hem, lagade bacon-röra och åt middag med pappsen innan han åkte med sin bror för att se Avatar på bio. Vi lekte innan det var dags för nattning.

Nu sitter jag bänkad & se ska FAMILJEN ANNORLUNDA <3.

-----
((denstarkastestjarnan.blogg.se ♥ ♥ ♥ så bra föräldrar och så tappra som orkar kämpa vidare. vila föralltid i frid, världens finaste lilla victor. vad är det som avgör att vissa får ha kvar sina älskade barn och andra inte!? FY FAN. Man tappar andan och dör inombords när man ser sånt här))

Kommentarer
Postat av: Nicole & Melvin

Jag såg honom (Victor) när Sjukhuset visades. Hittade bloggen men var tvungen att sluta läsa. Klarar verkligen inte det för det gör tanken mer verklig att Melvin faktiskt kan råka ut för något.

Å lilla söta Victor, vad hade han gjort för att förtjäna det? Är såååå hemskt å man lider så med dom!

2010-01-12 @ 20:39:23
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0